09.05.2012, 16:31
Odwazny wniosek, ale moim zdaniem nietrafiony. Nie spotkalem sie jeszcze z niczym podobnym i mam nadzieje, ze tutaj to rowniez nie nastapi. Forum spelnia rozne funkcje, dla jednych jest platforma do dyskusji, dla innych tylko zrodlem informacji, jeszcze dla innych tylko miejscem gdzie koordynuje sie wspolne spotkania / wyjazdy. Po co niszowac i kategoryzowac uzytkownikow na obywateli i podobywateli? Cala idea forum dyskusyjnego na tym polega ze kazdy traktowany jest rownorzednie i ma dostep do wszystkich informacji jakimi sie tu chcemy dzielic.
Ja np pewnie jeszcze dlugo na zlot nie dotre gdyz nie mieszkam w Polsce i czy to czyni mnie mniej powaznym uzytkownikiem albo wrecz trollem? A co z tymi, ktorzy nie moga uczestniczyc w zlotach ze wzgledu na chorobe lub inwalidztwo? Obecnosc na zlocie nie powinna do niczego zobowiazywac lub nadawac jakichkolwiek przywilejow uzytkownikom tego Forum. To bylby jakis totalny absurd.
"Virtual" koobaa
Ja np pewnie jeszcze dlugo na zlot nie dotre gdyz nie mieszkam w Polsce i czy to czyni mnie mniej powaznym uzytkownikiem albo wrecz trollem? A co z tymi, ktorzy nie moga uczestniczyc w zlotach ze wzgledu na chorobe lub inwalidztwo? Obecnosc na zlocie nie powinna do niczego zobowiazywac lub nadawac jakichkolwiek przywilejow uzytkownikom tego Forum. To bylby jakis totalny absurd.
"Virtual" koobaa
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...