Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
K T G C Tour 2008
Moja dobra koleżanka jutro 18 maja będzie podziwiać MK w Edynburgu. "What It Is" zabrzmi z pełnš parš Uśmiech

Ewa niezapomnianych wrażeń Ci życzę i aby Shangri-La było Uśmiech
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Spróbuję namówić Ewę żeby się w końcu zarejestrowała i napisała coœ o wczorajszym (18V) koncercie w Edynburgu. Powiem tylko że udało się Jej zdobyć autograf od MK ktory zostawił Jej na winylowym egzemplarzu pierszej płyty DS!!! Zapytał tylko skšd jest? Ewa na to z Polski że specjalnie przyjechala Duży uśmiech Nie wiem jaka była reakcja MK. Podobno było "Secondary Waltz" :blink: Uśmiech

ps. Ewcia dzięki że mogłem tam znów być Uśmiech
Odpowiedz
No nie !! Rewelacja - "Secondary Waltz" !!

W końcu komuœ z Polski udało się zdobyć autograf Mistrza - ale szczęœciara !

Robercie - musisz jš w jakiœ sposób namówić na relację - nie wiem jak to zrobisz ale nie widzę innej opcji !!

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
WItam...po wielu nieudanych probach.. i intensywnemu wsparciu Robsona ;-) w koncu z sukcesem sie zalogowalam Uśmiech jeszcze sie nie moge otrzasnšć po wczorajszym dniu... nie wiem czy to nie byl sen..najpiekniejszy jaki kiedykolwiek dane mi było œnić. Wiem że radoœć z kimœ dzielona cieszy jeszcze bardziej, a z pewnoœciš nie ma lepszego miejsca w szerokim œwiecie niż TO by opowiedzieć co mnie WCZORAJ spotkało Uśmiech a raczej KOGO dane mi bylo poznac, rozmawiać i odkrywać po raz kolejny lecz całkiem na nowo... moja fascynacja Muzykš Marka i DS rozpoczeła sie prawie dokladnie dwa lata temu...do dzis pamietam dokladmnie dzien, i godzine kiedy to gitara Marka wtargnęła do mego serca. Zagoœcila tam tak mocno, że podejmujšc decyzje o zmianie miejsca zamieszkania wiedzialam, ze nie ma cudniejszego miejsca pod sloncem niż Szkocja i Edynburg. I tak sie oto tu znalazlam Uśmiech a wczorajszy dzien był dla mnie dowodem że w zyciu nie ma przypadków i ze wszystko jest po coœ... a o koncercie opowiem jak moje serce sie troche uspokoi Uśmiech
jeszcze nie udalo mi sie odpowiednio zorganizowac wszystkich zdjec i filmikow...nadrobie to wkrótce... gdyby ktos był zainteresowany moge podesłać na maila Uśmiech pozdr.\
This is all the heaven we got,
right here where we are
Odpowiedz
Gratuluję!! Spisz swojš relację jak najszybciej Uśmiech Duży uśmiech
Odpowiedz
Witamy na forum i czeeeeekamy!
Odpowiedz
Czekamy czekamy Uśmiech
Odpowiedz
prowizorycznie ale udalo mi sie utworzyc album z fotkami... http://picasaweb.google.com/ewaczirnia/MarkKnopfler... Uśmiech
right here where we are
Odpowiedz
Po prostu FANTASTYCZNE! Jestem pod wrażeniem Uśmiech I autograf na 'Jedynce' Gratulacje Ewcia Uśmiech
Odpowiedz
hihi....filmikow nie widziales Język Uśmiech a wiesz, ze MIALES tam byc ze mna ??? Oczko next time Uśmiech pozdrawiam i dzieki za pomoc
right here where we are
Odpowiedz
Œwietna sprawa, gratulacje zwłaszcza za autograf Oczko Któż by nie chciał być na Twoim miejscu? Oczko Jak Ci sie to udało? Oczko
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to

Tu można kupić moją książkę Uśmiech
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Odpowiedz
Pewnie odezwa się "fachowcy"od jakoœci zdjęc, ale wolałbym jedno z tych efci, niż 1000 w dobrej rozdzielczoœci.Gratuluję.Załatwiłaœ mnie na amen Oczko
Odpowiedz
dzieki jamboree Uśmiech nie jestem profesjonalista fotografem, ale to przeciez nie oto chodzi... i zycze KAZDEMU by choc raz w zyciu poczul to....ze spelnia sie jego najwieksze marzenie...bo ja to poczulam w niedziele...gdy podeszlam do Marka i gdy zapytal mnie skad jestem i.. gdy moglam zawiesic na honorowym Oczko miejscu Uśmiech pozdrawiam.
right here where we are
Odpowiedz
hi hi.. gdy moglam zawiesic na honorowym miejscu ....oczywiscie JEDYNKE z autografem Maestro Uśmiech pappa (chochliki sieciowe Język )
right here where we are
Odpowiedz
Ewcia gratulacje, cieszymy sie z Toba. trzeba powalczyc w Koln i Luxemburgu Duży uśmiech
Odpowiedz
No to ja na razie mogę sobie tylko o tym pomarzyć Szczęśliwy
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to

Tu można kupić moją książkę Uśmiech
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Odpowiedz
Wielkie gratulacje, Ewa! Witamy na Forum Uśmiech
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by koobaa@Mar 18 2008, 05:18 PM
Guy wspomina, że 'wyrzucili' z repertuaru dwie starocie. Mogš wywalać wszystko ale Sułtanów proszę nie ruszać! Oczko
Może jeszcze BIA niech zostanie - tego nigdy za dużo Oczko
I co Koobaa, teraz, już po koncercie - zadowolony?
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”
Odpowiedz
Kto zna setliste z ostatnich koncertow, sa jakies male zmiany czy tak jak bylo. jestem zaintersowany .pozdrawiam
Odpowiedz
nie znam szczegolow z pozostalych koncertow, ale w Edynburgu zabrzmial Secondary Waltz Uśmiech Mark z nostalgia i duzym poczuciem humoru zapowiedzial ten utwor, wspminajac szkockie szkolne realia nauki tanca... przy czym, jesli mnie pamiec nie myli - mowil nie tylko o tych walczykowych treningach , ale takze o tradycyjnych ceilidh Uśmiech ktore kazdy Szkot musi znac Uśmiech pozdr.
right here where we are
Odpowiedz