Liczba postów: 9,591
Liczba wątków: 318
Moja dobra koleżanka jutro 18 maja będzie podziwiać MK w Edynburgu. "What It Is" zabrzmi z pełnš parš
Ewa niezapomnianych wrażeń Ci życzę i aby Shangri-La było
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Spróbuję namówić Ewę żeby się w końcu zarejestrowała i napisała co o wczorajszym (18V) koncercie w Edynburgu. Powiem tylko że udało się Jej zdobyć autograf od MK ktory zostawił Jej na winylowym egzemplarzu pierszej płyty DS!!! Zapytał tylko skšd jest? Ewa na to z Polski że specjalnie przyjechala  Nie wiem jaka była reakcja MK. Podobno było "Secondary Waltz" :blink:
ps. Ewcia dzięki że mogłem tam znów być
Liczba postów: 2,816
Liczba wątków: 59
No nie !! Rewelacja - "Secondary Waltz" !!
W końcu komu z Polski udało się zdobyć autograf Mistrza - ale szczęciara !
Robercie - musisz jš w jaki sposób namówić na relację - nie wiem jak to zrobisz ale nie widzę innej opcji !!
Liczba postów: 28
Liczba wątków: 0
WItam...po wielu nieudanych probach.. i intensywnemu wsparciu Robsona ;-) w koncu z sukcesem sie zalogowalam  jeszcze sie nie moge otrzasnšć po wczorajszym dniu... nie wiem czy to nie byl sen..najpiekniejszy jaki kiedykolwiek dane mi było nić. Wiem że radoć z kim dzielona cieszy jeszcze bardziej, a z pewnociš nie ma lepszego miejsca w szerokim wiecie niż TO by opowiedzieć co mnie WCZORAJ spotkało  a raczej KOGO dane mi bylo poznac, rozmawiać i odkrywać po raz kolejny lecz całkiem na nowo... moja fascynacja Muzykš Marka i DS rozpoczeła sie prawie dokladnie dwa lata temu...do dzis pamietam dokladmnie dzien, i godzine kiedy to gitara Marka wtargnęła do mego serca. Zagocila tam tak mocno, że podejmujšc decyzje o zmianie miejsca zamieszkania wiedzialam, ze nie ma cudniejszego miejsca pod sloncem niż Szkocja i Edynburg. I tak sie oto tu znalazlam  a wczorajszy dzien był dla mnie dowodem że w zyciu nie ma przypadków i ze wszystko jest po co... a o koncercie opowiem jak moje serce sie troche uspokoi
jeszcze nie udalo mi sie odpowiednio zorganizowac wszystkich zdjec i filmikow...nadrobie to wkrótce... gdyby ktos był zainteresowany moge podesłać na maila  pozdr.\
This is all the heaven we got,
right here where we are
Liczba postów: 116
Liczba wątków: 5
Gratuluję!! Spisz swojš relację jak najszybciej
Liczba postów: 359
Liczba wątków: 25
Witamy na forum i czeeeeekamy!
Czekamy czekamy
prowizorycznie ale udalo mi sie utworzyc album z fotkami... http://picasaweb.google.com/ewaczirnia/MarkKnopfler...
right here where we are
Po prostu FANTASTYCZNE! Jestem pod wrażeniem  I autograf na 'Jedynce' Gratulacje Ewcia
hihi....filmikow nie widziales  a wiesz, ze MIALES tam byc ze mna ???  next time  pozdrawiam i dzieki za pomoc
right here where we are
Liczba postów: 3,395
Liczba wątków: 219
wietna sprawa, gratulacje zwłaszcza za autograf  Któż by nie chciał być na Twoim miejscu?  Jak Ci sie to udało?
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to
Tu można kupić moją książkę
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Liczba postów: 1,613
Liczba wątków: 31
Pewnie odezwa się "fachowcy"od jakoci zdjęc, ale wolałbym jedno z tych efci, niż 1000 w dobrej rozdzielczoci.Gratuluję.Załatwiła mnie na amen
dzieki jamboree  nie jestem profesjonalista fotografem, ale to przeciez nie oto chodzi... i zycze KAZDEMU by choc raz w zyciu poczul to....ze spelnia sie jego najwieksze marzenie...bo ja to poczulam w niedziele...gdy podeszlam do Marka i gdy zapytal mnie skad jestem i.. gdy moglam zawiesic na honorowym  miejscu  pozdrawiam.
right here where we are
hi hi.. gdy moglam zawiesic na honorowym miejscu ....oczywiscie JEDYNKE z autografem Maestro  pappa (chochliki sieciowe  )
right here where we are
Liczba postów: 1,816
Liczba wątków: 88
Ewcia gratulacje, cieszymy sie z Toba. trzeba powalczyc w Koln i Luxemburgu
Liczba postów: 3,395
Liczba wątków: 219
No to ja na razie mogę sobie tylko o tym pomarzyć
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to
Tu można kupić moją książkę
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Liczba postów: 1,651
Liczba wątków: 16
Wielkie gratulacje, Ewa! Witamy na Forum
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Liczba postów: 804
Liczba wątków: 10
Cytat:Originally posted by koobaa@Mar 18 2008, 05:18 PM
Guy wspomina, że 'wyrzucili' z repertuaru dwie starocie. Mogš wywalać wszystko ale Sułtanów proszę nie ruszać!
Może jeszcze BIA niech zostanie - tego nigdy za dużo
I co Koobaa, teraz, już po koncercie - zadowolony?
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”
Liczba postów: 1,816
Liczba wątków: 88
Kto zna setliste z ostatnich koncertow, sa jakies male zmiany czy tak jak bylo. jestem zaintersowany .pozdrawiam
nie znam szczegolow z pozostalych koncertow, ale w Edynburgu zabrzmial Secondary Waltz  Mark z nostalgia i duzym poczuciem humoru zapowiedzial ten utwor, wspminajac szkockie szkolne realia nauki tanca... przy czym, jesli mnie pamiec nie myli - mowil nie tylko o tych walczykowych treningach , ale takze o tradycyjnych ceilidh  ktore kazdy Szkot musi znac  pozdr.
right here where we are
|