To co, ekipa zadymiarzy MKKLW? (MARK KNOPFLER KONCERTY LONDYN/WROCŁAW). Robimy koszulki? Jak zwykle u mnie Fruit of the Loom, projekt kompatybilny z ostatnimi tournee. Koszt jak zawsze niewielki, wszystko zalezy od ilosci chetnych. W tym roku nie kombinuje z roznymi kolorami, zrobimy jeden a fajny. Co o tym sadzicie? Projekty beda w nastepnym tygodniu, jak zawsze zrobimy glosowanie.
17.01.2010, 20:58 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.01.2010, 21:33 przez Raingod.)
Zgadza sie, one byly najlepsze, natomiast jest w nich jedna wada: przy 2 kolorach wychodzi to znacznie drozej niz za sitodruk. Ale nie przesądzajmy - jutro wysąduje i wszystko będziemy wiedzieli.
numitor napisał(a):Ja również dwie, popieram Macsę - te koszulki były najlepsze!
Ja też dwie. I popieram Numitora, który popiera Macsę. Na tour z E. Harris były chyba tylko z jednym kolorem i taka wersja wg mnie jest najgustowniejsza.
Czekam ma projekty...
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”
17.01.2010, 21:31 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.01.2010, 23:58 przez Raingod.)
Juz wiem ze bedzie mozliwosc nadruku jak w 2006. Jutro bede mial kalkulacje na 30 szt. Sadze ze mniej wiecej tyle bedzie potrzeba A co sadzicie o czerwonej koszulce z nadrukiem bialo-czarnym?
18.01.2010, 00:18 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.01.2010, 00:47 przez Raingod.)
Jamboree stwierdzil ze w koncu jakies odstepstwo od czarnego i niebieskiego W sumie to racja. Bedziemy bardziej kolorowi koszulki moge w zasadzie od reki wdrazac do produkcji, ale sadze ze poczekamy do marca, aby wszyscy spoznialscy mogli zareagowac