01.02.2006, 19:13
W grę wchodzš raczej wieksze miasta europejskie....
Po koncertach w Polsce, po tym co napisał Guy w swym dzienniku - wysłałem mu emaila... z takimi przeprosinami, że my, crazy fans, nie mielimy nic wspólnego z tymi problemami i warunkami, na które byli narażeni... i że w ogóle głupio jest nam, że tak to wszystko było zorganizowane... itd. Odpisał mi, że (...) żaden smród w garderobie ani żaden wšski korytarz nie powstrzyma Marka przed zagraniem przed takš wspaniałš publicznociš...
Kto wie?
Juz niedługo się przekonamy...
PS.Osobicie nie sšdzę, żeby przyjechał do Polski... Raczej stawiam na większe europejskie miasta jak: Londyn, Paryż, Madryt, Mediolan, Berlin (?) itp.
Po koncertach w Polsce, po tym co napisał Guy w swym dzienniku - wysłałem mu emaila... z takimi przeprosinami, że my, crazy fans, nie mielimy nic wspólnego z tymi problemami i warunkami, na które byli narażeni... i że w ogóle głupio jest nam, że tak to wszystko było zorganizowane... itd. Odpisał mi, że (...) żaden smród w garderobie ani żaden wšski korytarz nie powstrzyma Marka przed zagraniem przed takš wspaniałš publicznociš...
Kto wie?
Juz niedługo się przekonamy... PS.Osobicie nie sšdzę, żeby przyjechał do Polski... Raczej stawiam na większe europejskie miasta jak: Londyn, Paryż, Madryt, Mediolan, Berlin (?) itp.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...