03.05.2005, 12:03
Nie przejumu/ój się Majkel ja pamiętam taki swój sen z Markiem (po angielsku!
. stałem w zydowskim getcie przy sklepie sportowym, oglądałem wystawę z pilkami i wtedy podszedł do mnie Mark i spytał "What ball do you like most..." a ja mu na to "that one in the shape of pumpkin". I wtedy podszedł do nas jakiś sprzedawca i powiedział "oł, you know, it is not ball in the shape of pumpkin, it's a real pumpkin". Mark zaczłał się śmiać kupił piłeczke do baesball'a z napisem Calling Elvis i poszedł sobie... pamiętam że go szukałem dopóki się nie obudziłem... :wacko:
Często mi się śni Mark, wam też??
. stałem w zydowskim getcie przy sklepie sportowym, oglądałem wystawę z pilkami i wtedy podszedł do mnie Mark i spytał "What ball do you like most..." a ja mu na to "that one in the shape of pumpkin". I wtedy podszedł do nas jakiś sprzedawca i powiedział "oł, you know, it is not ball in the shape of pumpkin, it's a real pumpkin". Mark zaczłał się śmiać kupił piłeczke do baesball'a z napisem Calling Elvis i poszedł sobie... pamiętam że go szukałem dopóki się nie obudziłem... :wacko: Często mi się śni Mark, wam też??
It's what it is...