06.04.2008, 22:55
Cytat:Originally posted by fakungio+Apr 6 2008, 09:31 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (fakungio @ Apr 6 2008, 09:31 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-pablosan@Apr 6 2008, 06:07 PMImelda - najgorsze co się mogło Knopflerowi przytrafić..
Pisałem niedawno, że list jest "miodzio", na chwilę obecna jedna uwaga do setlisty: za mało utworów z Golden Heart-dla mnie najlepszej solowej-piosenkarskiej płyty Marka.
Taki numer jak Darling Pretty jest przecież perełkš, że nie wspomnę o "rockerach": Imelda czy No Can Do. Za dużo numerów z TRPD-jak kto słusznie zauważył-trasa póki co promuję tę włanie płytę bardziej niż KTGC. Z drugiej strony-fajnš sytuację ma Marek-jest z czego wybierać prawda?![]()
No can Do - to jest dobry utwór ale nie na duży koncert tym tropem to można by było np. zaproponować "Vic and Ray" - wietne ale nie na koncert
Zgodzę się że "Darling Pretty" mogłoby być, chciałbym usłyszeć - wietny utwór
Dla mnie koncert mógłby trwać ze 4 godziny wtedy można by było dołożyć:
"Planet of New Orleans" - nie wiem czemu tego nie gra na koncertach, to wybitny utwór
"The last Lough" - może być bez Morrisona, czy "Old Pigweed"
Można wymylać...piękne utwory [/b][/quote]
Na trasie z roku 1996 Imelda brzmiała moim zdaniem super
A long time ago came a man on a track...