01.04.2008, 00:51
Cytat:Originally posted by Robson@Mar 31 2008, 02:10 PMMUSICIE ZAŁOŻYĆ TRANSPARENT I NAPISAĆ PIOSENKI !!
Najkrócej mówišc R E W E L A C J A!!!Choć spodziewałem się więcej z najnowszej płyty. Mark nie zagra "Let It All Go"? Nie mogę uwierzyć
No to może mu podpowiemy tak jak na koncercie w Bazylei. Pamiętacie tego fana z kartkš "Solid Rock"
Ale totalnym zaskoczeniem jest dla mnie "Hill Farmer's Blues" Jedna z najpiękniejszych perełek Marka na koncercie. Bardzo się cieszę. Już słyszę jak Mark kończy ten utwór. Tak jest dłuższy niż na płycie. Opener kapitalny. Danny Cummings robi długi wstęp do Kanibalów na bębnach też to słyszę a potem wchodzi cały zespółCieszę się z "Why Aye Man". Cieszę się z Pocztówek ( a jednak) Mimo to jednak odrobinke żałuję że nie będzie "Money For Nothing" ale nie można mieć wszystkiego. Czeka na piękny koncert. Nie mam wštpliwoci
![]()
BĽDMY WTEDY DOBREJ MYLI,ŻE TAK JAK MÓWILICIE SOLID ROCK I TUNEL OF LOVE ORAZ RUDIGER/ SKATEAWAY /THE LONG HIGHWAY ZAGRA !!
POZDRAWIAM.PAWEŁ.

Choć spodziewałem się więcej z najnowszej płyty. Mark nie zagra "Let It All Go"? Nie mogę uwierzyć
No to może mu podpowiemy tak jak na koncercie w Bazylei. Pamiętacie tego fana z kartkš "Solid Rock"