16.10.2007, 18:57
Założyłem taki wštek bo tak naprawdę nie wiedziałem gdzie napisać to co chce napisać
A poza tym koncertów MK na trasie promocyjnej całkiem sporo i ja bardzo się cieszę.
Berlin 10 wrzenia
Madryt 20 wrzenia
Amsterdam 26 wrzenia
London Radio 2 showcase 5 padziernika. Widzielicie setlistę z tego występu?
Donegan's Gone/Rüdiger/True Love Will Never Fade/The Fizzy and the Still/Let It All Go/Going Home/Postcards From Paraguay/Brothers In Arms/Our Shangri-La/So Far Away.
Going Home w rodku! Nie mogę uwierzyć
19 listopada mam nadzieje uda się ten koncert zarejestrować
13 padziernika Mark wystšpił we włoskiej telewizji RAI TV's w programie: Che Tempo Che Fa
Po drodze występy telewizyjne i radiowe. Ano włanie niezapomniany występ radiowy w Filadelfii w stacji WXPN 88.5 gdzie Mark zagrał The Fizzy And The Still, Poscards From Paraguay i fenomenalnie Brothers In Arms. Co do Pocztówek coraz bardziej nie mam wštpliwoci ze ten kawałek uslyszymy na KTGC TOUR A.D. 2008
To oczywicie nie do końca uporzšdkowany program tournee promocyjnego
A poza tym koncertów MK na trasie promocyjnej całkiem sporo i ja bardzo się cieszę. Berlin 10 wrzenia
Madryt 20 wrzenia
Amsterdam 26 wrzenia
London Radio 2 showcase 5 padziernika. Widzielicie setlistę z tego występu?
Donegan's Gone/Rüdiger/True Love Will Never Fade/The Fizzy and the Still/Let It All Go/Going Home/Postcards From Paraguay/Brothers In Arms/Our Shangri-La/So Far Away.
Going Home w rodku! Nie mogę uwierzyć
19 listopada mam nadzieje uda się ten koncert zarejestrować
13 padziernika Mark wystšpił we włoskiej telewizji RAI TV's w programie: Che Tempo Che Fa
Po drodze występy telewizyjne i radiowe. Ano włanie niezapomniany występ radiowy w Filadelfii w stacji WXPN 88.5 gdzie Mark zagrał The Fizzy And The Still, Poscards From Paraguay i fenomenalnie Brothers In Arms. Co do Pocztówek coraz bardziej nie mam wštpliwoci ze ten kawałek uslyszymy na KTGC TOUR A.D. 2008
To oczywicie nie do końca uporzšdkowany program tournee promocyjnego
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day