Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lekka Kosmetyka Forum :)
to u gory to zapowiedz koszulki zlotowej Uśmiech i jednoczesnie chwilowo nowy bannerek

bartek jeszcze pracuje nad kolorkiem forum, a grzesiu na naprawie personal info
I've got a right to go to work but there's no work here to be found
------------------------
szefu Uśmiech
Odpowiedz
nika chyba musze ci osobiscie zmienic napisz co na jaki

(To powyżej to nie moje, chyba ktoœ klinkšł "zmień" zamiast "cytuj" Oczko Dodam że zachwyciłem się szatš graficznš i możliwoœciš zmiany profilu, a zapragnšłem zmiany nicka. Jeœli to możliwe, to zamiast zminego "Bartkowski" chciałbym mieć swojskie "Barciu" Duży uśmiech )
Odpowiedz
działa już personal info
Odpowiedz
I niemożliwe stało się możliwym. Bardzo cieszy mnie ta naprawa i kosmetyka.
Dzięki!
Odpowiedz
Dobra robota Uśmiech
Odpowiedz
Nadano Ci nowe imię - Barciu. Uśmiech
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by bartek@Apr 19 2006, 08:59 AM
Nadano Ci nowe imię - Barciu. Uśmiech
Już czuję że jestem nowym, lepszym człowiekiem! Dzięki! Duży uśmiech
Odpowiedz
Podoba mi się ta droga no i a long time ago...
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Robson@Apr 19 2006, 12:12 PM
Podoba mi się ta droga no i a long time ago...
Czytelne od razu dla nas, a ciekawe nawet dla laika Oczko
Odpowiedz
Dobra robota chłopaki! podoba mi się...
Może dzisiaj nie jest dobry dzień i przyznam,że podchodzę do tego tematu jak do jeża, ale jak juz jesteœmy przy takich różnych zmianach, to może pomyœlelibyscie równiez nad dodaniem do forum sekcji typu: "wszystko co nie jest zwiazane z MK" albo "inni artyœci" lub cos w tym guœcie. Muszę przyznać, że trochę denerwuje mnie fakt, że na forum poœwięconym NAW bywajš dni kiedy królujš tematy o Pink Floyd, Satrianim i innych (nie twierdzę, że nieważnych) muzykach, i to w dodatku na kilka dni przed ukazaniem się nowej płyty Maestro...
Jeœli jednak tak ma byc i nikomu innemu to nie przeszkadza to juz zamilknę i się dostosuję. Oczko
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz
Kooba nie wiem czy potrzebny taki temat - wydaje mi sie
ze o innych muzykach pojawia sie notka tylko przy okazji jakis waznych wydarzen
tak jak np koncert satrianiego ( nawet w zyciu nie slyszalem go Uśmiech
i temat sam sobie zaniknie a nie trzeba go czytac

wiesz np jakby byl dzial z innymi muzykami to pewnie bym w zyciu tam nie wlazl
a tak moge przeczytac ze jakis satriani gra we wrocku Uśmiech i jakbym akurat byl to moze bym i polazl

no nie wiem jak tam chcecie
------------------------
szefu Uśmiech
Odpowiedz
Zgadzam się z Martinezem.

To że forum jest poœwięcone NAW nie oznacza że jego użytkownicy nie słuchajš innej muzyki. Czasami miło jest podzilić się widomoœciami dotyczšcymi ważnych wydażeń muzycznych. Jestem z Wrocławia i gdyby nie forum to nie wiedział bym o koncercie Satrianiego tak szybko. Nie jestem jego wielkim fanem ale na koncert chyba warto się wybrać.

Pozdrawiam.

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
A ja chyba potrafię zrozumieć zamysł Kuby Oczko Ale tak naprawdę to czego mi brakuje (skoro już poruszamy wštek forum i strony) a o czym już niejednokrotnie wspominałem to okładki płyt- rzecz podstawowa i oczywista łšcznie ze spisem utworów itd. to pewnie bardziej skomplikowane technicznie ale wierzę ze kiedyœ się uda. Uśmiech
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
za strone sie chyba po zlocie wezme Oczko) bo juz czas goni
no znikam do pracy
------------------------
szefu Uśmiech
Odpowiedz
Podzielam zdanie Kuby (kiedyœ zresztš już się o tym rozpisywałam Oczko ). Posegregowanie (rodzajowe i tematyczne) Forum byłoby dobrym rozwišzaniem!
To, co mam na myœli, œwietnie obrazuje np. Forum Depechów. Zerknijcie, jeœli macie ochotę: http://www.depechemode-forum.pl/index.php
Kapitalny jak dla mnie przykład uporzšdkowania – pomimo ogromnej iloœci postów (setki dziennie) od pierwszej chwili można się tu 'bezkolizyjnie' poruszać, bezbłędnie odnajdujšc to, czego się szuka. SprawdŸcie sami! Uśmiech
Trochę niezręcznie mi o tym mówić, bo słucham całkiem sporo i to naprawdę różnej Muzyki. Ale jednoczeœnie znam naprawdę niewiele bardziej męczšcych i czasochłonnych zajęć niż przebijanie się przez chaszcze rozmaitego 'tekstu' w poszukiwaniu tej potrzebnej ('CHCIANEJ'Oczko informacji.
Dotyczy to też - a jakże! - œladów Ukochanego Wykonawcy (któremu zresztš Forum jest DEDYKOWANE).
Oczywiœcie, w samym konkretnym wštku mogš się zdarzać mniej lub bardziej fantazyjne (abstrakcyjne Oczko ) dygresje - można jednak przyjšć, że te sš (powinny być Oczko ) w jakimœ stopniu POWIĽZANE z tematem wštku.
Zgadzam się Marti – uczenie się mimowolne jest bardzo ważnym sposobem zdobywania wiedzy, œmiem jednak twierdzić, że Uczestnicy tego Forum sš na tyle ukształtowani muzycznie (czyt. dokładnie wiedzš, czego chcš), że… majš prawo szybko „wykopać diament” Oczko
Kto jednak będzie żšdny NOWEGO (czyt. Poszukujšcy Uśmiech ) – zejdzie do 'podziemi'… Oczko
Daje to też kapitalnš możliwoœć 'pobycia' ze sobš (całkiem œwiadomego Oczko ) w innych 'dziedzinach'…

Pozdrawiam wiosennie Uśmiech

PS. Nowa (wiosenna) szatka podoba mi się bardzo! Uśmiech
<span style=\'color:gray\'>And what have you got at the end of the day?
What have you got to take away?
</span>
Odpowiedz
Jestem za stworzeniem jakichœ kategorii i działów, aczkolwiek nie pałam gniewem gdy czytam tu o nie-Markach Oczko Na razie w zasadzie mamy dwa działy (czy raczej dwa niemal oddzielne fora) - ogólne i dla grajków. Myœlę że można by było wydzielić np. takie tematy:

= Mark Knopfler - wiadomo - tu piszemy o Maestro
= Dire Straits - gadki o Zespole
= Inni muzycy zwišzani z MK - kto lubi MK, kto grał z Markiem itd. Tu piszemy o Stingu w kontekœcie Money for Nothing
= Całkiem inni muzycy (i muzyka) Oczko - czyli to co wkurza Kubę Oczko Tu piszemy o Stingu w kontekstach innych niż Money for Nothing Oczko
= Ludzie z forum - jako że ciekawa z nas gromadka, tu się przedstawiamy, umawiamy na zloty i dyskutujemy o zainteresowaniach
= Koncerty - warto to zebrać w jednš kategorię
= Gitara - kšcik dla utalentowanych
= Fascynacje pozamuzyczne - jedni lubiš Pulp Fiction, a inni Matejkę
= Pozostałe tematy - jeżeli coœ ominšłem Oczko

To oczywiœcie tylko szkic - podaję pod rozwagę Kadrze Admineiros Uśmiech
Odpowiedz
Ale przecież te wszystkie wštki to pojedyncze tematy (no, z wyjštkiem Maestro). Z biegiem czasu to i tak by się wszystko poplštało. Każdy by myœał, gdzie dany temat wsadzić. Muzyka to taka œliska płaszczyzna. Jak jest temat o Marku, to czasem odwołujemy się do innego muzyka (aby np. go z kiœ porównać). I co wtedy? Wywalać temat do innego działu? Po co? Zostawmy wszystko jak jest dotychczas. Bo jest ok! Zresztš, przyzwyczailiœmy się, nie? Pozdrawiam!Uśmiech
Odpowiedz
Zgadzam sie ze Steevenem
Nie zgadzam sie z Evelda ( co nie znaczy ze jej nie lubie Uśmiech))

1. Poszczegolne tematy to wlasnie takie podzielone watki
i faktycznie zastanawianie sie gdzie co w jakiej kategorii napisac jest bez sensu
- ja czytam kazdy naglowek i jak sie zainteresuje to wchodze i czytam doglebnie
- jak o cos zapytam to wiem ze uzyskam odpowiedz od kogos kto zna odpowiedz
a tak bym czekal latami az ktos kto wie akurat laskawie tez wejdzie do tej samej kategorii

2. Dziala wyszukiwarka pozadanej tresci

3. Forum podzieliloby sie i pewnych postow pewnie w ogole bysmy nie widzieli
a tak jestesmy jedna rodzina - tata mama i dzieci - kazdy ma tysiac spraw na glowie ale w domu sa razem i te tematy sie mijaja Uśmiech

4. Forum poswiecone jest w calosci pewnym panom z Dstr wiec ich dzialania poboczne jak najbardziej nas interesuja a taki Sting sam w sobie nie interesuje nas wcale - ewentualnie na forum sting.pl Uśmiech
------------------------
szefu Uśmiech
Odpowiedz
martinez ma racje ,popieram

mam juz płyte !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz
OK, mi też w zasadzie nie przeszadza tak jak jest teraz Uśmiech Ale niech się reszta wypowie, no i zadymiarz Kuba Oczko

Chociaż udzielam się na kilku forach mocno skategoryzowanych i muszę powiedzieć, że obawy Martineza uważam za nieuzasadnione. Teraz mamy przy wejœciu na forum 3 - 7 nowych wpisów w jednej kategorii. Po stworzeniu kategorii byłoby tyle samo nowych wpisów, tylko bardziej posegregowanych.

Jeden przykład: teraz mamy wštek pt. Inne koncerty. Trzeba czytać każdy post, by wychwycić interesujšcy nas koncert. A gdyby była osobna kategoria dotyczšca koncertów, to wtedy byłyby osobne wštki dla każdej imprezy - i wszystko jak na dłoni.
Odpowiedz