21.04.2006, 02:28
qrczaki ale narobiłem... :o
ale jako tak kolš oczy.
Wcale nie chodziło mi o wielkš kategoryzację, zgadzam się, że mogłaby byc utrudnieniem dla piszšcych, gdyby było za dużo kategorii, ale z drugiej strony w końcu po to sš moderatorzy aby czuwać nad tym by nie było bajzlu, nie?
nawet teraz zdarza się (i to często) że tworzy się dwa wštki na ten sam temat tylko dlatego, że komu nie chciało się spojrzeć troszkę niżej.
Zobaczcie jakie powodzenie ma wštek "offtop" - samo to skłania ku przemyleniom, że nie tylko o Marku chcemy rozmawiac w Markowym gronie - i bardzo dobrze, ja tylko chciałem aby tematy zupełnie nie zwišzane z MK (a takie sš) przesunšć do osobnej sekcji i tyle.
No dobra, już nic nie będę biadolić bo w sumie jest git i najważniejsze, że wszyscy się wietnie dogadujemy...
PS. Eveldo, dzięki za Wsparcie!
Cytat:To że forum jest powięcone NAW nie oznacza że jego użytkownicy nie słuchajš innej muzyki.Oczywicie, że nie oznacza, ja też słucham czasem innej muzyki i wcale nie twierdzę, że nie jest fajnie podzielić się takimi newsami w tym miejscu. Chodziło mi tylko o to, że czasem takie tematy przyćmiewajš dyskusje dla których sie tu spotkalimy i gdyby sobie były prowadzone w oddzielnej sekcji wcale nie musiałbym ich oglšdać - chyba że bym chciał. Prawda, mogę je zignorować...
ale jako tak kolš oczy.
Wcale nie chodziło mi o wielkš kategoryzację, zgadzam się, że mogłaby byc utrudnieniem dla piszšcych, gdyby było za dużo kategorii, ale z drugiej strony w końcu po to sš moderatorzy aby czuwać nad tym by nie było bajzlu, nie?
nawet teraz zdarza się (i to często) że tworzy się dwa wštki na ten sam temat tylko dlatego, że komu nie chciało się spojrzeć troszkę niżej. Zobaczcie jakie powodzenie ma wštek "offtop" - samo to skłania ku przemyleniom, że nie tylko o Marku chcemy rozmawiac w Markowym gronie - i bardzo dobrze, ja tylko chciałem aby tematy zupełnie nie zwišzane z MK (a takie sš) przesunšć do osobnej sekcji i tyle.
No dobra, już nic nie będę biadolić bo w sumie jest git i najważniejsze, że wszyscy się wietnie dogadujemy...
PS. Eveldo, dzięki za Wsparcie!
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...