03.04.2008, 23:01
"Let it all go" - gdy kupiłem KTGC i w drodze powrotnej z Berlina do domu słuchalem jej w samochodzie - na tej piosence sie zatrzymałem. 10 wrzenia na koncercie w Berlinie, tez najbardziej przypadla mi do gustu. I tak już zostało. Zatem Maru - nie rób nam tego i dołšcz do setlisty.
Setlista jak dla mnie za krótka. Zdecydowanie można by jš powiekszyć co najmniej trzykrotnie.
Ja ze swej strony moge zapewnić, że podczas koncertu ( bez wzgledu na to, ile by trwał) napewno nie wyjde siku, zresztš na co ja się porywam - jak zwykle nie bedę mial drobnych w kieszeni. I nawet jesli WC gratis na Torwarze - to i tak nie pójdę, niech sie dzieje co chce.
Cieżko uwierzyć, że to już niebawem......niesamowite.
Setlista jak dla mnie za krótka. Zdecydowanie można by jš powiekszyć co najmniej trzykrotnie.
Ja ze swej strony moge zapewnić, że podczas koncertu ( bez wzgledu na to, ile by trwał) napewno nie wyjde siku, zresztš na co ja się porywam - jak zwykle nie bedę mial drobnych w kieszeni. I nawet jesli WC gratis na Torwarze - to i tak nie pójdę, niech sie dzieje co chce.
Cieżko uwierzyć, że to już niebawem......niesamowite.
We are the sultans of swing...