31.03.2008, 19:56
Dobrze, że ten utwór został w końcu na żywo wykonany. Kiedy z Kubš mówilicie w eterze, że w wersji oryginalnej jest urwany. A ja mylę, że włanie prawidłowo został zakończony. To co w stylu kompozycji "On Every Street". Tam również jš wieńczy finałowe wejcie perkusji. I moim zdaniem wychodzi to znakomicie.
Poza tym to moim zdaniem najlepszy utwór na "The Ragpicker's Dream".
Przypominajš mi się przy tej sentencji kompozycje The Police z płyty "Ghost In The Machine" - "Secret Journey" i "Omegaman" (na pewno wiesz, które). Bardzo krótkie, za to niesamowicie wyraziste, none. Ten pierwszy - wietny motyw, także kończy się wspaniałš perkusjš, która się nagle wycisza. Mylę, że takie nagłe przerwanie dodaje tylko charakter i klasę piosence.
Poza tym to moim zdaniem najlepszy utwór na "The Ragpicker's Dream".
Przypominajš mi się przy tej sentencji kompozycje The Police z płyty "Ghost In The Machine" - "Secret Journey" i "Omegaman" (na pewno wiesz, które). Bardzo krótkie, za to niesamowicie wyraziste, none. Ten pierwszy - wietny motyw, także kończy się wspaniałš perkusjš, która się nagle wycisza. Mylę, że takie nagłe przerwanie dodaje tylko charakter i klasę piosence.
Nie gram z nut, gram z serca