01.09.2007, 18:20
Marti mam na myli że np. Mark zaczyna Walk Of Life lub cokolwiek innego może z nowej płyty a my wtedy podnosimy do góry co specjalnie przygotowanego na ten wieczór. Może małe czerwone Crimsony
W jedym momecie zaczynamy się wyrożniać, z tymże fajnie by było gdyby pomysł chwycił na większš skalę wtedy Torwar odlatuje i jest nasz. Wiem, że muzyce MK nie jest to w ogóle potrzebne ale tak jako mi się to spodobało kiedy byłem na U2. Pamiętacie biało-czerwony stadion tamtego wieczoru? Baner na 20 metrów jest też idealnym rozwišzaniem ale może lepiej by było gdyby Mark widział co w stylu wielkich podziekowań dla Niego o własnie tak jak napisałe
a na drugiej stronie informacja dla fanów. To mogłoby zdać egzamin
W jedym momecie zaczynamy się wyrożniać, z tymże fajnie by było gdyby pomysł chwycił na większš skalę wtedy Torwar odlatuje i jest nasz. Wiem, że muzyce MK nie jest to w ogóle potrzebne ale tak jako mi się to spodobało kiedy byłem na U2. Pamiętacie biało-czerwony stadion tamtego wieczoru? Baner na 20 metrów jest też idealnym rozwišzaniem ale może lepiej by było gdyby Mark widział co w stylu wielkich podziekowań dla Niego o własnie tak jak napisałe
a na drugiej stronie informacja dla fanów. To mogłoby zdać egzamin
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day