Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Transparent ( Banner ) Na Koncert - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Wątek: Transparent ( Banner ) Na Koncert (/showthread.php?tid=706)

Transparent ( Banner ) Na Koncert - MARTINEZ - 01.09.2007

Czy jest w ktos stanie ( ma takie mozliwosci )

zrobic dlugi ( na okolo 20 m ) rozwijany baner DWUSTRONNY ( nawet na papierze do faktur ) zeby ludzie spontanicznie go rozwineli na wejscie Marka ?
duzo osob do nas trafilo po koncercie w katowicach

proponuje tresc

KNOPFLER.PL - OGOLNOPOLSKI ZLOT FANOW - KRAKOW 2007
f o r u m . k n o p f l e r . pl - f a n s _m e e t i n g _c r a c o w

( ladnie sie rozmierzylo Uśmiech

oraz to co Robson proponuje - czyli prosba o jakis kawalek jesli dobrze zrozumialem

KNOPFLER.PL fans will thanks Mark for beautifull years please play ... ( np so far away )

sorki ale nie znam dobrze angielskiego

Transparent ( Banner ) Na Koncert - Robson - 01.09.2007

Marti mam na myœli że np. Mark zaczyna Walk Of Life lub cokolwiek innego może z nowej płyty a my wtedy podnosimy do góry coœ specjalnie przygotowanego na ten wieczór. Może małe czerwone Crimsony Duży uśmiech W jedym momecie zaczynamy się wyrożniać, z tymże fajnie by było gdyby pomysł chwycił na większš skalę wtedy Torwar odlatuje i jest nasz. Wiem, że muzyce MK nie jest to w ogóle potrzebne ale tak jakoœ mi się to spodobało kiedy byłem na U2. Pamiętacie biało-czerwony stadion tamtego wieczoru? Baner na 20 metrów jest też idealnym rozwišzaniem ale może lepiej by było gdyby Mark widział coœ w stylu wielkich podziekowań dla Niego o własnie tak jak napisałeœ Uśmiech a na drugiej stronie informacja dla fanów. To mogłoby zdać egzamin Uśmiech

Transparent ( Banner ) Na Koncert - MARTINEZ - 01.09.2007

no fakt... z tylu ogolnopolski zlot fanow a z przodu podziekowania

ale na dole przyda sie to fans meeting... moze mark dojedzie w koncu ?Duży uśmiech

ok czyli tresc banneru

przod:
KNOPFLER.PL will thanks Mark and Band for many beautifull years
p l e a s e_ v i s i t_ u s_ o n_ f a n s _m e e t i n g _ i n_ C r a c o w

tyl :
KNOPFLER.PL - OGOLNOPOLSKI ZLOT FANOW - KRAKOW 2007
f o r u m . k n o p f l e r . pl - f a n s _m e e t i n g _c r a c o w

Transparent ( Banner ) Na Koncert - BET - 01.09.2007

Nio klawa idea Uśmiech Tylko troszeczke jezykowo bedzie to trzeba faktycznie poprawic Oczko

Transparent ( Banner ) Na Koncert - jambore - 01.09.2007

No to pracujcie panowie nad szatš graficznš a potem ....zobaczymy, tzn zrobimy Oczko

Transparent ( Banner ) Na Koncert - mikołaj - 01.09.2007

Cytat:Originally posted by Robson@Sep 1 2007, 06:20 PM
...a my wtedy podnosimy do góry coœ specjalnie przygotowanego na ten wieczór. Może małe czerwone Crimsony Duży uśmiech
...aaalbo takie małe czerwone fenderki (wydrukowane na drukarce, przyklejone na tekturę i wycięte)
Uśmiech

Transparent ( Banner ) Na Koncert - Andrzej - 01.09.2007

Ale Wy macie rerwelacyjne pomysły. Dla mnie CUDO.
P.S. Co trzeba zrobić , ażeby załapać się na trzymanie Banerka. Jak coœ to mam stary dowód, a w nim wpisane WYSOKI, choć moi bracia(wzrost 2,02 i 2,04 cišgle nie mogš pojšć, jak sobie ten wpis w dowód załatwiłem

P.S. Andrzej wzrost 1,87 i cišgła niedowaga 75 kg(po obiedzie rzecz jasna)

Transparent ( Banner ) Na Koncert - galex - 02.09.2007

NO pomysł jest bardzo dobry bardzo mi się też podoba, tylko z tymi podziękowaniami dla Marka to wydaje mi się że lekka przesada Uśmiech

Transparent ( Banner ) Na Koncert - Robson - 03.09.2007

Dlaczego Galex?

Transparent ( Banner ) Na Koncert - galex - 05.09.2007

Robsonie Bo za co mu dziękowac za to że przyjechał do Polski, za to że wydał nowš płytę? za to że jest genialnym muzykiem i gitarzystš? ( o czym ostatnio troszkę zapomina)
Przecież to będzie regularna i zapewne długa trasa, a więc nie będziemy jakoœ specjalnie wyróżnieni, ja rozumiem gdyby przyjechał na jeden koncert tylko do nas to by można mu wtedy podziękowac Uśmiech
nie bšdzmy ciapkami Uśmiech
a tak pozatym to fajny pomysł i napewno zostaniemy zauważeni, tylko trzeba coœ orginalnego wymyœleć.

Transparent ( Banner ) Na Koncert - Robson - 05.09.2007

A ja myœlę, że słowo Dziękuje jeszcze nikomu nie zaszkodziło. To taka piękna forma docenienia od nas a to że do nas przyjeżdża wcale nie było takie oczywiste i pewne. Zresztš nie bylibyœmy tutaj oryginalni takie rzeczy się zdarzaja na koncertach i to nawet kiedy jakiœ dany wykonawca co roku do nas przyjeżdża Uśmiech

ps. podziękowanie za te wszystkie piękne lata to "ciapkowanie"?

Transparent ( Banner ) Na Koncert - MARTINEZ - 10.09.2007

a>>> więc nie będziemy jakoœ specjalnie wyróżnieni

no bo to nie chodzi o nas tylko o niego ... ja chce go wyroznic za to ze jest
choc pewnie tego nie potrzebuje...ale moze kiedys wpadnie do nas ?Uśmiech
albo tak jak wtedy gdy snake trafil na marka przed studiem nagraniowym - moglby wydukac "knopfler.pl"
a mark "aah i remember, please come in "