![]() |
|
Transparent ( Banner ) Na Koncert - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Transparent ( Banner ) Na Koncert (/showthread.php?tid=706) |
Transparent ( Banner ) Na Koncert - MARTINEZ - 01.09.2007 Czy jest w ktos stanie ( ma takie mozliwosci ) zrobic dlugi ( na okolo 20 m ) rozwijany baner DWUSTRONNY ( nawet na papierze do faktur ) zeby ludzie spontanicznie go rozwineli na wejscie Marka ? duzo osob do nas trafilo po koncercie w katowicach proponuje tresc KNOPFLER.PL - OGOLNOPOLSKI ZLOT FANOW - KRAKOW 2007 f o r u m . k n o p f l e r . pl - f a n s _m e e t i n g _c r a c o w ( ladnie sie rozmierzylo oraz to co Robson proponuje - czyli prosba o jakis kawalek jesli dobrze zrozumialem KNOPFLER.PL fans will thanks Mark for beautifull years please play ... ( np so far away ) sorki ale nie znam dobrze angielskiego Transparent ( Banner ) Na Koncert - Robson - 01.09.2007 Marti mam na myli że np. Mark zaczyna Walk Of Life lub cokolwiek innego może z nowej płyty a my wtedy podnosimy do góry co specjalnie przygotowanego na ten wieczór. Może małe czerwone Crimsony W jedym momecie zaczynamy się wyrożniać, z tymże fajnie by było gdyby pomysł chwycił na większš skalę wtedy Torwar odlatuje i jest nasz. Wiem, że muzyce MK nie jest to w ogóle potrzebne ale tak jako mi się to spodobało kiedy byłem na U2. Pamiętacie biało-czerwony stadion tamtego wieczoru? Baner na 20 metrów jest też idealnym rozwišzaniem ale może lepiej by było gdyby Mark widział co w stylu wielkich podziekowań dla Niego o własnie tak jak napisałe a na drugiej stronie informacja dla fanów. To mogłoby zdać egzamin
Transparent ( Banner ) Na Koncert - MARTINEZ - 01.09.2007 no fakt... z tylu ogolnopolski zlot fanow a z przodu podziekowania ale na dole przyda sie to fans meeting... moze mark dojedzie w koncu ? ![]() ok czyli tresc banneru przod: KNOPFLER.PL will thanks Mark and Band for many beautifull years p l e a s e_ v i s i t_ u s_ o n_ f a n s _m e e t i n g _ i n_ C r a c o w tyl : KNOPFLER.PL - OGOLNOPOLSKI ZLOT FANOW - KRAKOW 2007 f o r u m . k n o p f l e r . pl - f a n s _m e e t i n g _c r a c o w Transparent ( Banner ) Na Koncert - BET - 01.09.2007 Nio klawa idea Tylko troszeczke jezykowo bedzie to trzeba faktycznie poprawic
Transparent ( Banner ) Na Koncert - jambore - 01.09.2007 No to pracujcie panowie nad szatš graficznš a potem ....zobaczymy, tzn zrobimy
Transparent ( Banner ) Na Koncert - mikołaj - 01.09.2007 Cytat:Originally posted by Robson@Sep 1 2007, 06:20 PM...aaalbo takie małe czerwone fenderki (wydrukowane na drukarce, przyklejone na tekturę i wycięte)
Transparent ( Banner ) Na Koncert - Andrzej - 01.09.2007 Ale Wy macie rerwelacyjne pomysły. Dla mnie CUDO. P.S. Co trzeba zrobić , ażeby załapać się na trzymanie Banerka. Jak co to mam stary dowód, a w nim wpisane WYSOKI, choć moi bracia(wzrost 2,02 i 2,04 cišgle nie mogš pojšć, jak sobie ten wpis w dowód załatwiłem P.S. Andrzej wzrost 1,87 i cišgła niedowaga 75 kg(po obiedzie rzecz jasna) Transparent ( Banner ) Na Koncert - galex - 02.09.2007 NO pomysł jest bardzo dobry bardzo mi się też podoba, tylko z tymi podziękowaniami dla Marka to wydaje mi się że lekka przesada
Transparent ( Banner ) Na Koncert - Robson - 03.09.2007 Dlaczego Galex? Transparent ( Banner ) Na Koncert - galex - 05.09.2007 Robsonie Bo za co mu dziękowac za to że przyjechał do Polski, za to że wydał nowš płytę? za to że jest genialnym muzykiem i gitarzystš? ( o czym ostatnio troszkę zapomina) Przecież to będzie regularna i zapewne długa trasa, a więc nie będziemy jako specjalnie wyróżnieni, ja rozumiem gdyby przyjechał na jeden koncert tylko do nas to by można mu wtedy podziękowac ![]() nie bšdzmy ciapkami ![]() a tak pozatym to fajny pomysł i napewno zostaniemy zauważeni, tylko trzeba co orginalnego wymyleć. Transparent ( Banner ) Na Koncert - Robson - 05.09.2007 A ja mylę, że słowo Dziękuje jeszcze nikomu nie zaszkodziło. To taka piękna forma docenienia od nas a to że do nas przyjeżdża wcale nie było takie oczywiste i pewne. Zresztš nie bylibymy tutaj oryginalni takie rzeczy się zdarzaja na koncertach i to nawet kiedy jaki dany wykonawca co roku do nas przyjeżdża ps. podziękowanie za te wszystkie piękne lata to "ciapkowanie"? Transparent ( Banner ) Na Koncert - MARTINEZ - 10.09.2007 a>>> więc nie będziemy jako specjalnie wyróżnieni no bo to nie chodzi o nas tylko o niego ... ja chce go wyroznic za to ze jest choc pewnie tego nie potrzebuje...ale moze kiedys wpadnie do nas ? ![]() albo tak jak wtedy gdy snake trafil na marka przed studiem nagraniowym - moglby wydukac "knopfler.pl" a mark "aah i remember, please come in " |