Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nutka żalu
Jak wiemy to jedyna strona gdzie możemy porozmawiać o MK nie liczšc œwietnej strony Shivera ale może warto aby jak na stronę przystało pojawił sie link do dyskografii z okładkami płyt z pełnym opisem i przekładami które w większoœci mamy. Potem można byłoby dorzucić inspiracje Marka Knopflera o których pisalismy do poszczegolnych utworów ale których aktualnie już nie ma w tematach postów Smutny Powiem szczerze, że marzy mi się podobna strona jakš majš np. fani Stinga: http://www.sting.prv.pl ale o tym już tez kiedyœ marzyłem Uśmiech
Wiem, że na wszystko trzeba mieć czas Oczko O i jeszcze aktualny link do najœwieższych wiadomoœci jest niezbędny a przecież w obozie MK najogólniej pojętego wiele się dzieje. Wszystko Uśmiech
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
no tak, stronka Stingologów faktycznie bogata, ale forum! niech oni nam zazdroszczš forum! bo u nich cieniutko, oj cieniutko. Przyznam że od czasu zalogowania na forum.knopfler.pl czyli od majowego koncertu, nie miałam potrzeby szukać info o Marku, gdyż zawsze sie znajdzie ktoœ z was kto to zrobi i się podzieliUśmiech ale fakt, że ten tutejszy œwiatek jest doœć hermetyczny(wy starzy dire-wyjadaczeOczko) - taka stronka o jakiej piszesz miałaby poniekšd charakter misyjny
seeEMILYplay
Odpowiedz
Też właœnie zauważyłem, że duża czeœć forum gdzieœ znikła, a wraz z niš spora liczba ciekawych tematów i informacji. Mam nadzieję, że admini majš gdzieœ kopie reszty topic'ów i udostępniš je przynajmniej w wersji do odczytu.
Wyparowała też spora liczba użytkowników, ale tutaj mam mniejszy żal, bo były to zwykle martwe dusze, które się tylko zarejestrowały i nic poza tym.
Odpowiedz
a gdzie jest dominika?? czy ktoœ jš widział na forum ostatnio?? dużo ciekawych rzeczy można było się od niej dowiedzieć....
Sometimes you`re the windshield...
Sometimes you`re the bug...
Odpowiedz
Dominiko, gdzie jestes? Wracaj do nas!!! Uśmiech
A long time ago came a man on a track...
Odpowiedz
I Howard cos sie nie pokazuje, i Admini i Majki, hejjjjjj ludzie!! Ja wiem ze szkola/praca/studia, ale chyba nie zrobicie tego Markowi, co? Duży uśmiech
You do what you want to
You go your own sweet way...
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by grzegorz@Sep 14 2005, 07:28 PM
.Też właœnie zauważyłem, że dużo osób z forum gdzieœ znikneło, a wraz z niš spora liczba ciekawych tematów i informacji. Mam nadzieję, że admini majš gdzieœ kopie reszty topic'ów i udostępniš je przynajmniej w wersji do odczytu.
Wyparowała też spora liczba użytkowników, ale tutaj mam mniejszy żal, bo były to zwykle martwe dusze, które się tylko zarejestrowały i nic poza tym.
Wyjeliœcie mi ten temat z ust.Też zauważyłem Grzegorzu(pomijajšc martwe dusze), że wielu wartoœciowych ludzi uciekło po prostu z forum. A jest za kimœ tęsknić, bo dla mnie były to osoby bardzo wartoœciowe.Studnia wiedzy i informacji i œwietne osobowoœci.
Niech każdy sam siebie zapyta, ja wymienię kilku, ktorych doskonale pamietam z œwietnych postów i ze Zlotu w Krakowie: Zwierzak 24,Bartek,Dominika.Grzeœ 67,Howard,Jambore,Kszaq,Maciej Lec,Raingood,Shiver
Nie wierzę że fascynacja MK dla nich przemineła.Nie wierze.
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
Niektórzy z forumowiczów, których nam brakuje sš studentami, niektórzy może jeszcze ładujš akumulatory na jesienne miesišce, wiec bardzo wierze, że najpóżniej w paŸdzierniku pojawiš sie na forum.
Zżyliœmy sie troche prawda?
Odpowiedz
Zaiste Grzegorzu! Oczko
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Ktoœ kiedyœ pisał - "Jedna Markowa rodzina"

ja dodam: i to porzšdna rodzina , bo ma szwagra.
Odpowiedz
Ja myœle że w zimowe wieczory wszystko powróci do normy... teraz trochę żal siedzieć przed ekranem... Oczko
It's what it is...
Odpowiedz
Ale jest też druga, jaœniejsza strona medalu - przynajmniej nadšżam z czytaniem nowych postów Język
A hen can lay a golden egg but she still can't sing
Well the hen's alright but the harp is everything
Odpowiedz
Jestem, tylko mocno zapracowany, a w dodatku nie mam jeszcze stalego lacza.
Odpowiedz
Jambi jesteœ usprawiedliwiony
Odpowiedz
a może jest ktoœ chętny do podjęcia się tematu "dyskografia"? Uśmiech
Odpowiedz
hm????? zastanowię się.Poważne przedsięwzięcie.
Nie wiem czy to mnie nie przerasta, może jakoœ wspólnymi silami
Odpowiedz
Wierzę,że dasz radę. "I tak nie œpisz w nocy" Szczęśliwy
Odpowiedz
...taa ja też nie œpie po nocach, bo wiadomo ROBOTA, ale to mi w niczym nie przeszkadza bo muzyka MARKA towarzyszy mi praktycznie non stop , Drogi Andrzeju moja fascynacja DS i MK nigdy nie przeminie to jest we mnie zakorzenione tak jak moja praca w Straży przez którš ostatnio(i tu usprawiedliwienie Oczko ) tak rzadko bywam na forum. Myœlę że niedługo się to zmieni Duży uśmiech
Money for nothing and chicks for free
F I R E M A N 998[COLOR=red]
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by zwierzak24@Sep 18 2005, 07:25 PM
...taa ja też nie œpie po nocach, bo wiadomo ROBOTA, ale to mi w niczym nie przeszkadza bo muzyka MARKA towarzyszy mi praktycznie non stop , Drogi Andrzeju moja fascynacja DS i MK nigdy nie przeminie to jest we mnie zakorzenione tak jak moja praca w Straży przez którš ostatnio(i tu usprawiedliwienie Oczko ) tak rzadko bywam na forum. Myœlę że niedługo się to zmieni Duży uśmiech
życzymy sobie i Tobie szybkiego powrotu do nas, i œwietnych postów
(właœnie parsknołem œmiechem z Twojego tekstu z pobytu ze Słowacji)
Twoje wywiady z Markiem wyslałem dalej innym do poczytania.Dla Kuby 87,Pablosana i Jambore na ich zresztš życzenie.
Odpowiedz
Wywiady z Markiem???
Brzmi ciekawie... prosimy o szczegoly Oczko
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości