Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Nutka żalu - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Dział techniczny (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Dział: Informacje, opinie i wnioski (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Wątek: Nutka żalu (/showthread.php?tid=167)

Strony: 1 2

Nutka żalu - Robson - 14.09.2005

Jak wiemy to jedyna strona gdzie możemy porozmawiać o MK nie liczšc œwietnej strony Shivera ale może warto aby jak na stronę przystało pojawił sie link do dyskografii z okładkami płyt z pełnym opisem i przekładami które w większoœci mamy. Potem można byłoby dorzucić inspiracje Marka Knopflera o których pisalismy do poszczegolnych utworów ale których aktualnie już nie ma w tematach postów Smutny Powiem szczerze, że marzy mi się podobna strona jakš majš np. fani Stinga: http://www.sting.prv.pl ale o tym już tez kiedyœ marzyłem Uśmiech
Wiem, że na wszystko trzeba mieć czas Oczko O i jeszcze aktualny link do najœwieższych wiadomoœci jest niezbędny a przecież w obozie MK najogólniej pojętego wiele się dzieje. Wszystko Uśmiech

Nutka żalu - Emilka - 14.09.2005

no tak, stronka Stingologów faktycznie bogata, ale forum! niech oni nam zazdroszczš forum! bo u nich cieniutko, oj cieniutko. Przyznam że od czasu zalogowania na forum.knopfler.pl czyli od majowego koncertu, nie miałam potrzeby szukać info o Marku, gdyż zawsze sie znajdzie ktoœ z was kto to zrobi i się podzieliUśmiech ale fakt, że ten tutejszy œwiatek jest doœć hermetyczny(wy starzy dire-wyjadaczeOczko) - taka stronka o jakiej piszesz miałaby poniekšd charakter misyjny

Nutka żalu - grzegorz - 14.09.2005

Też właœnie zauważyłem, że duża czeœć forum gdzieœ znikła, a wraz z niš spora liczba ciekawych tematów i informacji. Mam nadzieję, że admini majš gdzieœ kopie reszty topic'ów i udostępniš je przynajmniej w wersji do odczytu.
Wyparowała też spora liczba użytkowników, ale tutaj mam mniejszy żal, bo były to zwykle martwe dusze, które się tylko zarejestrowały i nic poza tym.

Nutka żalu - dudageo - 14.09.2005

a gdzie jest dominika?? czy ktoœ jš widział na forum ostatnio?? dużo ciekawych rzeczy można było się od niej dowiedzieć....

Nutka żalu - pablosan - 15.09.2005

Dominiko, gdzie jestes? Wracaj do nas!!! Uśmiech

Nutka żalu - BET - 15.09.2005

I Howard cos sie nie pokazuje, i Admini i Majki, hejjjjjj ludzie!! Ja wiem ze szkola/praca/studia, ale chyba nie zrobicie tego Markowi, co? Duży uśmiech

Nutka żalu - Andrzej - 15.09.2005

Cytat:Originally posted by grzegorz@Sep 14 2005, 07:28 PM
.Też właœnie zauważyłem, że dużo osób z forum gdzieœ znikneło, a wraz z niš spora liczba ciekawych tematów i informacji. Mam nadzieję, że admini majš gdzieœ kopie reszty topic'ów i udostępniš je przynajmniej w wersji do odczytu.
Wyparowała też spora liczba użytkowników, ale tutaj mam mniejszy żal, bo były to zwykle martwe dusze, które się tylko zarejestrowały i nic poza tym.
Wyjeliœcie mi ten temat z ust.Też zauważyłem Grzegorzu(pomijajšc martwe dusze), że wielu wartoœciowych ludzi uciekło po prostu z forum. A jest za kimœ tęsknić, bo dla mnie były to osoby bardzo wartoœciowe.Studnia wiedzy i informacji i œwietne osobowoœci.
Niech każdy sam siebie zapyta, ja wymienię kilku, ktorych doskonale pamietam z œwietnych postów i ze Zlotu w Krakowie: Zwierzak 24,Bartek,Dominika.Grzeœ 67,Howard,Jambore,Kszaq,Maciej Lec,Raingood,Shiver
Nie wierzę że fascynacja MK dla nich przemineła.Nie wierze.

Nutka żalu - grzegorz - 15.09.2005

Niektórzy z forumowiczów, których nam brakuje sš studentami, niektórzy może jeszcze ładujš akumulatory na jesienne miesišce, wiec bardzo wierze, że najpóżniej w paŸdzierniku pojawiš sie na forum.
Zżyliœmy sie troche prawda?

Nutka żalu - Robson - 15.09.2005

Zaiste Grzegorzu! Oczko

Nutka żalu - Andrzej - 15.09.2005

Ktoœ kiedyœ pisał - "Jedna Markowa rodzina"

ja dodam: i to porzšdna rodzina , bo ma szwagra.

Nutka żalu - tawnuk - 15.09.2005

Ja myœle że w zimowe wieczory wszystko powróci do normy... teraz trochę żal siedzieć przed ekranem... Oczko

Nutka żalu - StonyRoadRider - 16.09.2005

Ale jest też druga, jaœniejsza strona medalu - przynajmniej nadšżam z czytaniem nowych postów Język

Nutka żalu - jambore - 16.09.2005

Jestem, tylko mocno zapracowany, a w dodatku nie mam jeszcze stalego lacza.

Nutka żalu - Andrzej - 16.09.2005

Jambi jesteœ usprawiedliwiony

Nutka żalu - bartekold - 17.09.2005

a może jest ktoœ chętny do podjęcia się tematu "dyskografia"? Uśmiech

Nutka żalu - Andrzej - 17.09.2005

hm????? zastanowię się.Poważne przedsięwzięcie.
Nie wiem czy to mnie nie przerasta, może jakoœ wspólnymi silami

Nutka żalu - jambore - 17.09.2005

Wierzę,że dasz radę. "I tak nie œpisz w nocy" Szczęśliwy

Nutka żalu - zwierzak24 - 18.09.2005

...taa ja też nie œpie po nocach, bo wiadomo ROBOTA, ale to mi w niczym nie przeszkadza bo muzyka MARKA towarzyszy mi praktycznie non stop , Drogi Andrzeju moja fascynacja DS i MK nigdy nie przeminie to jest we mnie zakorzenione tak jak moja praca w Straży przez którš ostatnio(i tu usprawiedliwienie Oczko ) tak rzadko bywam na forum. Myœlę że niedługo się to zmieni Duży uśmiech

Nutka żalu - Andrzej - 19.09.2005

Cytat:Originally posted by zwierzak24@Sep 18 2005, 07:25 PM
...taa ja też nie œpie po nocach, bo wiadomo ROBOTA, ale to mi w niczym nie przeszkadza bo muzyka MARKA towarzyszy mi praktycznie non stop , Drogi Andrzeju moja fascynacja DS i MK nigdy nie przeminie to jest we mnie zakorzenione tak jak moja praca w Straży przez którš ostatnio(i tu usprawiedliwienie Oczko ) tak rzadko bywam na forum. Myœlę że niedługo się to zmieni Duży uśmiech
życzymy sobie i Tobie szybkiego powrotu do nas, i œwietnych postów
(właœnie parsknołem œmiechem z Twojego tekstu z pobytu ze Słowacji)
Twoje wywiady z Markiem wyslałem dalej innym do poczytania.Dla Kuby 87,Pablosana i Jambore na ich zresztš życzenie.

Nutka żalu - koobaa - 19.09.2005

Wywiady z Markiem???
Brzmi ciekawie... prosimy o szczegoly Oczko