29.05.2012, 22:14
W tym wątku będę informował o składzie forumowej ekipy woźnych.
Miło mi donieść, iż do grupy adminów dołącza HOWARD
|
Admini i moderatorzy
|
|
29.05.2012, 22:14
W tym wątku będę informował o składzie forumowej ekipy woźnych.
29.05.2012, 22:32
Bart napisał(a):W tym wątku będę informował o składzie forumowej ekipy woźnych. I to też jest coś, co mnie wkurza tutaj. Kto i dlaczego mianuje adminów/moderatorów? Ktoś ich wybiera? Głosuje? Konsultuje? Akurat HOWARDA BARDZO LUBIĘ i nie mam nic przeciwko temu, żeby był adminem, ale chodzi mi o zasadę.
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
29.05.2012, 22:44
Bart napisał(a):W tym wątku będę informował o składzie forumowej ekipy woźnych. Bardzo dobrze. Chlopak jest rozsądny i opanowany. Czynnie uczestniczy w działaniach grupy. P.S. Tylko nie numitor ))
and it's your face I'm looking for on every street...
29.05.2012, 22:47
Dość żałośni jesteście z ciągłym podkreślaniem swojej niechęci do mnie. No, ale co zrobić. W końcu nie każdy może być "kumplem Raingoda".
29.05.2012, 22:48
numitor napisał(a):Dość żałośni jesteście z ciągłym podkreślaniem swojej niechęci do mnie. No, ale co zrobić. W końcu nie każdy może być "kumplem Raingoda". No zgadza sie A slowo "Zalosne" w twoich postach brzmi wrecz jak komplement
29.05.2012, 22:50
Mogę powiedzieć, że co prawda niedługo i lewdo co,
znam Howarda, ale widziałem go, rozmawiałem, dobrze mu z oblicza patrzy i cieszy mnie jego mianowanie. Cieszę się, że nie ma tu ordynacji, bolszewickiej biurokracji, rad, komitetów, ani innych tego typu pomysłów. Na razie najlepiej sprawdzi się mentalność plemienna, a wszystko inne będzie gwałtem zadanym naturze.
29.05.2012, 22:54
schnitzell napisał(a):Mogę powiedzieć, że co prawda nie długo i lewdo co, Ale absurd. Akurat liberalne wybieranie władzy nie ma nic wspólnego z "bolszewicką biurokracją", a za to sporo z nią ma wspólnego narzucenie nam z kosmosu moderatorów i adminów.
29.05.2012, 22:56
biedny Howard - pierwszy dzień w pracy i już biją się na korytarzu
29.05.2012, 22:57
Wcale nie - z całego serca popieram to, że Howard jest adminem!
29.05.2012, 23:01
numitor napisał(a):Ale absurd. Jak na razie, jestem za pełną PBiJA - Pałokracją Barta i Jego Adminów Na pewno niezadowoleni, niewybrani, mający poczucie krzywdy, zaburzenia porządku wszechświata, itp. odezwą się, chyba, że już nowi Admini wycięli ich posty.
29.05.2012, 23:04
czyli - posumowując ten mały apel - wszyscy się cieszą
jak pięknie ![]() ps. bywa że demokratyczne wybieranie 'władzy' kończy się srednio udanie (->budynek na wiejskiej) to jest nasze forum, my tu nie mozemy sobie pozwolić na takie eksperymenta
29.05.2012, 23:08
schnitzell napisał(a):Jak na razie, jestem za pełną PBiJA Drogi Schnitzellu, jakiekolwiek wątpliwości, co do Twojego poczucia humoru rozwiało czytanie Twojego profilu, w którym masz wpisane: "Location Smychżyn Interests cywilizacje pozaziemskie, nekromancja, preparowanie zwierząt Occupation przedsiębiorca pogrzebowy" Naprawdę, oszczędź mi więcej tego typu "żartów" i ostrzegaj przed nimi. Dzięki!
29.05.2012, 23:11
Numitor, co my byśmy bez ciebie zrobili... Swiat by byl taki szary i smutny...
29.05.2012, 23:13
numitor napisał(a):Drogi Schnitzellu, Numitorze, rozumiem poniekąd Twoje rozgoryczenie niemożnością kandydowania na Admina, czy niską średnią poziomu uwielbienia na forum, ale nie wydaje Ci się czasem, że ciężko sobie na to zapracowałeś ?
30.05.2012, 00:23
numitor napisał(a):I to też jest coś, co mnie wkurza tutaj. Zasada jest prosta Modów i adminów mianuję ja, z akceptacją Bartka R. - właściciela forum. Co do Howarda - jego zaangażowanie (przejawiające się m.in. w poganianiu mnie ), kompetencje i cechy charakteru sprawiają, że uczynienie go adminem to z mojej strony tylko sformalizowanie stanu faktycznego
30.05.2012, 19:20
Bart napisał(a):Zasada jest prosta Bardzo prosta zasada i wszyscy (prawie wszyscy) się z nią zgadzamy. Żadnej demokracji i wyborów, bo, jak mówi Mikołaj, mogłaby nam się tu "Wiejska" stworzyć, a tego nie chcemy. Wyobraźcie sobie tylko, co by było, gdyby w jakiś niewytłumaczalny sposób został wybrany na admina ..... no wiecie kto. Uchowaj nas Panie Boże Pozdrawiam wszystkich i gratulacje dla HOWARDA.
30.05.2012, 20:38
Mikołaj trafił w sedno.
W skali naszej liczebności lepiej plemiennie. W plemieniu, wiosce, małej zbiorowości ciężej jest się przecisnąć jakiemuś sitniokowi, bo wszyscy wiedzą who is who i nie dadzą się tak łatwo nabrać. W skali, w jakiej wybieramy skład na Wiejską, niestety prawdopodobieństwo, że wskoczy cwaniaczek jest prawie zdarzeniem pewnym i większość daje się nabrać. I o to nas pytają Arabowie, kiedy wychwalamy im demokrację. Dziwią się jak możemy być tak naiwni, że głosujemy na kogoś,kogo nie znamy, komu nigdy nie spojrzeliśmy w oczy, ani nie uścisnęliśmy dłoni.
30.05.2012, 20:49
schnitzell napisał(a):Mikołaj trafił w sedno. Zależy, kto głosuje.
30.05.2012, 20:53
numitor napisał(a):Zależy, kto głosuje. I to jak! Numitorze też trafiłeś w sedno. A to z kolei zależy od tego na ile chce być uświadomiony, a to również i od tego na ile trzymający pałę zabiegają o to, żeby wiedział tylko co konieczne z punktu widzenia ich kolejnego sukcesu wyborczego, itd,...
30.05.2012, 22:03
Tomek Zaborowski napisał(a):Bardzo prosta zasada i wszyscy (prawie wszyscy) się z nią zgadzamy. Żadnej demokracji i wyborów, bo, jak mówi Mikołaj, mogłaby nam się tu "Wiejska" stworzyć, a tego nie chcemy. Wyobraźcie sobie tylko, co by było, gdyby w jakiś niewytłumaczalny sposób został wybrany na admina ..... no wiecie kto. UCHOWAJ !! Znakomita decyzja Barcie Adminie Pierwszy ! Najlepsza z możliwych ! |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|