Ankieta: Ania M. adminem - co Ty na to?
Ankieta jest zamknięta.
Popieram bez zastrze?e?|~|~||Mo?e by?|~|~||Niech?nie, ale popieram - lepsze to ni? boty
32.14%
9 32.14%
Powinien zadecydowa?w?a?ciciel forum
14.29%
4 14.29%
Nie interesuje mnie to
3.57%
1 3.57%
Nie podoba mi si?ta kandydatura
14.29%
4 14.29%
Zdecydowanie mi si?to nie podoba
0%
0 0%
Po moim trupie!
25.00%
7 25.00%
0%
0 0%
10.71%
3 10.71%
Razem 28 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy chcemy Anię M. na admina forum?
a ty co, informator ?
Język

Aktualizacja nowa przetestowana - na glownym forum w 100% wyeliminowala rejestracje botow

teraz trza znalezc czas na wrzucenie jej tutaj (moze w najblizszy weekend jak kobita bedzie w pracy)
co do tematu - omowimy na zlocie, nie chce mi sie myslec teraz nad tym poza tym nie ode mnie zalezy bo ja tu nawet nie sprzatam Język
BET napisał(a):chy administratora forum. Tym bardziej, ze, jak juz pisalem, spokojne czasy tego forum minely. Obawiam sie, ze za rzadow Ani knopfler.pl stanie sie 5-osobowym komunikatorem a nie forum.

Forum już się takie stało.
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
anyway, jestem na nie, wasza glowa aby mnie przekonac - jak juz wspomnialem, dopiero niedawno udalo mi sie wlasne fora zaktualizowac gdyz czekalem co testy na najwiekszym pokaza - byly skuteczne wiec zaktualizowalem 3 kolejne, jednakowoz przepraszam, ale musze sobie tez stawiac priorytety.

kazdorazowa aktualizacja to 2-3 godziny pracy a czasu mam malo ostatnio zeby siedziec na necie w ogole - wybaczcie

wiem, obiecywalem rozwiazanie i postaram sie z tego wywiazac, jednak prosze o troche cierpliwosci jeszcze

Nie slysze osobiscie skarg na Anie - to co do wypowiedzi niektorych osob, a jako ze sie sam na forum nie udzielam, jestem skazany na opinie innych uzytkownikow.

Pierwszy raz slysze o jakichs problemach - moja skrzynka na forum jest otwarta dla wszystkich uzytkownikow i zawsze wszelkie uwagi traktuje anonimowo - piszcie, mam powiadamianie na maila o PM'ach - nikt z tej opcji jakos nie korzysta a szkoda

Co do kontaktu przez GG - zly pomysl gdyz sprawdzam jedynie jesli potrzebuje sie skontaktowac z kims do kogo nie mam maila, tak to siedze na MSN raczej (peraa@tenfy.net) i tam mnie mozna dorwac - najpewniej Wiadomosc na forum albo mailem
Skoro Perua jest na nie, to nie widzę sensu, aby dalej ciągnąć tę ankietę.
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to

Tu można kupić moją książkę Uśmiech
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
jak na razie glosy widze wyrownane - 10 na tak (mniej lub bardziej zdecydowanie), 7 na nie, 2 obojetne
halo,

ja chcialem pobudzic dyskucje a nie ja zabic Język
Grrrrr, znowu boty...

Mam propozycję. Dajcie mi admina. Zrobię porządek z botami i paroma innymi upierdliwościami, postawię forum trochę na nogi. Potem oddam uprawnienia.

Piszę to dlatego, że może jako osoba bywająca na zlotach jestem dla Was bardziej wiarygodny niż nasza młoda Ania. Poza tym znam się na VBulletinie, moje forum na nim chodzi.

Uprawnienia admina jako takie mnie nie ciągną, chcę zrobić tu porządek i tyle. Nie miałbym nawet czasu na codzienne doglądanie tematu. Jest parę rzeczy, które można zrobić raz i na dobre. Choćby boty - potrzebuję na to dziesięć minut. Zrobię swoje i wracam do roli normalnego usera.

Nie ukrywam, że chętnie bym widział aktywną i pełną inicjatywy Anię w roli admina, lecz to inna już kwestia. Zapewniam że nie zrobię żadnej kontrabandy wbrew woli Forum Oczko
Aha, i jeszcze w kwestii Ani... Dziewczyna zasuwa parę razy w tygodniu z kasowaniem spamowych postów, co żadną frajdą nie jest. Kasowaniem całkiem bezsensownym, o czym piszę powyżej. W zamian za to czyta na forum, że nie powinna mieć admina, bo będzie Armageddon i zgrzytanie zębów, i w ogóle forum padnie. W ogóle bym się nie zdziwił gdyby olała temat w takiej sytuacji.

P.S. No i nadal nie mam w tym wątku żadnej odpowiedzi na pytanie: co Ania może złego zrobić jako admin, czego nie może jako moderator, którym już jest? <ironia>Co powstrzymuje jej zapędy, by zniszczyć forum?</ironia> Co zrobiła jako moderator takiego, że można się obawiać o zamordyzm w czasach jej rządów?
Bart, napisz wieczorem do mnie na gg 5170345
Piszę do Ciebie teraz, daj znaka że to Ty Oczko
Bart. Bez obawy, staram się poważnie podchodzić do wszystkiego, "olania" sprawy nie biorę pod uwagę, ale pchać się na siłę nie będęUśmiech. Uwierz mi na słowo, że chciałam Cię zaproponować na admina, ale miałam pewne obawy, czy wobec tego, że pierwszy wyszedłeś z moją kandydaturą, nie będzie to wyglądało jak lizusostwo, i czułam że w końcu zdarzy się, że sam zaproponujesz swoją osobę Oczko Teraz skoro już zaproponowałeś, to mogę napisać, że w pełni popieram Twoją kandydaturę bo mam ten sam pogląd na sprawę i zamiary jak TyUśmiech

Perua daj znać jak rozwiązałeś sprawę.

Ja tymczasem pokasuję trochę spamu.... Oczko
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to

Tu można kupić moją książkę Uśmiech
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
bart, nie widze nic od ciebie Język

5170345
Bart: (Wtorek 02.06.2009 09:43)
Test łączności Oczko Tu Bart. Wieczorem będę Uśmiech
(Wtorek 02.06.2009 15:13)
Jak Ty jesteś, to i ja jestem Oczko
Bart: (Poniedziałek 08.06.2009 10:39)
hej hej Uśmiech
(Poniedziałek 08.06.2009 17:16)
ping
ping PeRuAa
(Poniedziałek 08.06.2009 17:18)
describe PeRuAa; select is_alive from PeRuAa;
(Poniedziałek 08.06.2009 17:20)
if ( true == $peruaa->ggAvailble() ) {
do {
$peruaa->getAccess();
} while ( true == $peruaa->isConnected() )
}
Bart: (Poniedziałek 15.06.2009 10:57)
Żyje pan?

:>
yyy

select from PeRuAa where ma_Komputer_w_Domu = true
0 line(s) returned
select from PeRuAa where ma_tylko_laptopa = true
1 line(s) returned
select from PeRuAa where dwie_osoby_moga_korzystac_z_jednego_lapka_na_raz = true
0 line(s) returned
select from PeRuAa where kobita_ma_sesje_i_okupuje_lapka = true
1 line(s) returned

if ( true == $peruaa->ggAvailble() ) then !print ("Przekaz Jackowi aby napisal do mnie. Podpisano: Bart")
Bart miec Admin
Uzytkownicy bac sie Bart
Behold the great ME! Duży uśmiech
Skoro jest już Naznaczony, to Bart proszę o zmianę formatu daty na DD-MM-RR, bo ten "amerykański" z miesiącem na przodzie taki jakiś mało czytelny, przynajmniej dla mnie.
I cieszę się, że w końcu coś drgnęło ku lepszemu.
To zmieniłem na samym początku Oczko Ale z kropką, nie z myślnikiem. Jeszcze tylko datę rejestracji poprawię.
Nie minęło 5 minut i musiałem poprawić okulary ze zdziwienia. Miłe.