17.12.2012, 04:08
Spotkanie było planowane już od dwóch miesięcy i chociaż była to inicjatywa Fafa i moja (a więc dziękujemy za pochylenie czoła, Andrzeju
), to chciałbym też bardzo podziękować Raingodowi za to, że bardzo sympatycznie zareagował na naszą propozycję.
Rzeczywiście – więcej łączy niż dzieli, ja w to nigdy nie wątpiłem. Okazuje się, choć to może szokować, że nawet nasze spojrzenia na forum nie są skrajnie różne.
Raingod, my na szczęście w Katowicach byliśmy jeszcze jak było jasno (w piątek), a w Jaworznie z kolei jak już było jasno (w sobotę), więc na szczęście trochę światła słonecznego udało nam się zaznać. Zresztą, nawet po ciemku jest bardzo fajnie – noc współgra z industrialnym klimatem wokół
.
A wszystkim zainteresowanym odwiedzeniem Raingoda polecamy Hotel Brojan!
), to chciałbym też bardzo podziękować Raingodowi za to, że bardzo sympatycznie zareagował na naszą propozycję.Rzeczywiście – więcej łączy niż dzieli, ja w to nigdy nie wątpiłem. Okazuje się, choć to może szokować, że nawet nasze spojrzenia na forum nie są skrajnie różne.
Raingod, my na szczęście w Katowicach byliśmy jeszcze jak było jasno (w piątek), a w Jaworznie z kolei jak już było jasno (w sobotę), więc na szczęście trochę światła słonecznego udało nam się zaznać. Zresztą, nawet po ciemku jest bardzo fajnie – noc współgra z industrialnym klimatem wokół
. A wszystkim zainteresowanym odwiedzeniem Raingoda polecamy Hotel Brojan!
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
A new morning has begun..."