23.06.2010, 17:24
faf123 napisał(a):Czy jam ma do czynienia z opóźnionymi w rozwoju? Elektorat wiadomej partii- nie rozumieliście mojej ironii z gazeta.pl!!!!!!! ŻAŁOSNE! Jeszcze wklejać link do dziennika! Ja nie moge! Barany!
Śmieje się z Cenckiewicza, później piszę, że wolę informację od niego, ale wasz ogrniczony umysł nie może zrozumieć żartu! Jeszcze o dewiacji piszą, teraz to mi ręce opadły.
Gratuluje horyzontalnego umysłu i pojmowania. Jeśli ktoś nie może zrozumieć porstej ironni, to nie dziwię się, że nie rozumie ani jednego normalnego postu na tej stronie, i już wiem dlaczego słowa Kaczyńskiego są przyjmowane z taką życzliwością.
Widzę Michałeczkuniu, że pomimo "leciwych" lat, zrozumienie pisanego tekstu, i banalnej ironi graniczy z cudem. A co dopiero z czytaniem gazet i książek.....smutne.
P.S. no i mam 100 post
no i wyszło szydło z worka, a jeszcze przed chwilą fafik mi zarzucał, że zaniżam poziom dyskusji
czyż chłopiec nie jest uroczy 
hehehe
PS. Żeby używać takiej formę językowej jaką jest ironia, to trzeba mieć ugruntowaną opinię w danym środowisku dyskusyjnym, bo inaczej nie będzie zrozumiałego przekazu, a muszę Cię zmartwić fafiku, Ty takiej opinii jeszcze tutaj nie masz, bo ani razu merytorycznie na żaden temat się nie wypowiedziałeś, mało tego niektóre Twoje posty same się wykluczały. Także z całym szacunkiem dla Twojego poczucia humoru i umiejętności retoryki, skąd do cholery jasnej możemy wiedzieć kiedy żartujesz, kiedy ironizujesz, a kiedy piszesz na serio??
. Wybacz, że pytam, w końcu jestem tylko idiotą, który popiera Korwina
My girlfriend said AC/DC is bad...Now she is single...
Hhahaha Just kidding...
She is dead...
Hhahaha Just kidding...
She is dead...