21.04.2010, 12:23
Co do Michnika, to chyba każdy ma prawo wypowiadać swoje zdanie, nawet nazywając kogoś chamem. Jeśli pytanie było tak ułożone, żeby coś sugerować jemu (a tak często sie zdarza) to pewnie wypowiedział się w tym samym tonie. Jeśli chodzi o obrażanie AM, to jednak on wygrywa w sądzie każdego dnia każdy proces o znieważenie. Nie widze też nic złego w tym, że "bezpardonowo przemyca swoje polityczne upodobania". Każdy ma poglądy- Ty doskonale teraz manifestujesz swoje polityczne upodobania- a czy to forum, czy dyskusja na UW- to nie ma różnicy. Z resztą każdy zna upodobania AM, każdy też zna upodobania "obrażanych" przez niego braci K., którzy tak samo nigdy nie mieli problemów z obrażaniem, czy komentowaniem Adama Michnika, a o nie zaproszeniu przez L.Kaczyńskiego na obchody Marca Michnika nie będe tutaj już wspominał.
Nie jestem ślepym wyznawcą żadnej osoby publicznej w Polsce, ale nie rozumiem żali niektórych osób, bo zawsze ocierają się one o hipokryzje. To mnie tylko irytuje.
Co do Kaczorowskiego, to niech już lezy w tej pieknej betonowej Świątyni...
Nie jestem ślepym wyznawcą żadnej osoby publicznej w Polsce, ale nie rozumiem żali niektórych osób, bo zawsze ocierają się one o hipokryzje. To mnie tylko irytuje.
Co do Kaczorowskiego, to niech już lezy w tej pieknej betonowej Świątyni...