12.04.2010, 09:29
olaph72 napisał(a):To nieprawda. W Trójce wspominano dziś także załogę Tupolewa, wypowiadali się ich znajomi i przyjaciele.
Zgoda - dobę po tragedii mówi się już o wszystkich, na stronie m.in. RMFu są wyszczególnieni wszyscy. W mediach jednak ja zauważam jak bardzo płacze się po dyplomatach a tylko trochę szlocha o reszcie a przecież śmierć każdego jest taką samą tragedią, bez względu na to, kim się było...
Cóż, nie będziemy się spierać bo teraz co innego się liczy, teraz pozostaje nam modlitwa i wspomnienie ich jako ludzi a nie polityków czy generałów bo prezydenta wybierzemy następnego, generałów i biskupów też ale życia osób z Tupolewa już nie wrócimy. Tak samo myślę każdorazowo gdy giną ludzie, na drogach, w samolotach - wszędzie. A na przyszłość mam nadzieję, że odpowiednie służby nie dość, że wymienią sprzęt dla reprezentacji RP, to jeszcze będzie się przestrzegało zasad aby nie wszyscy ważni lecieli jednym samolotem...
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam
Kuba
</span></span></span>
Kuba
</span></span></span>