12.02.2009, 18:44
A ja mysle, ze za szybki awans plus skupienie egzekutywy w rekach tak mlodej osoby moze miec baaaaardzo rozne skutki
Poza tym naprawde nie widze w tym momencie potrzeb do jakichs wielkich zmian na forum Barciu, uwazasz ze takie sa?
Aniu jestes programista obytym w srodowisku internetowym? Bo Perla z tego co wiem to tak
Jesli moge Ci cos poradzic to skup sie na byciu jak najlepszym moderatorem, bo w tej kwestii zawsze jest co poprawic, a zakres obowiazkow naprawde niemaly 
Jesli optowalbym za jakimis zmianami w dowodztwie to chyba ew. dodanie jeszcze jednego moderatora ktory zadbal by troche o screening tresci forumowych. Uwazam, ze Numitor, jako osoba charyzmatyczna i ze spora "zyciowa" wiedza, pasowalby na to stanowisko.
Poza tym naprawde nie widze w tym momencie potrzeb do jakichs wielkich zmian na forum Barciu, uwazasz ze takie sa?Aniu jestes programista obytym w srodowisku internetowym? Bo Perla z tego co wiem to tak
Jesli moge Ci cos poradzic to skup sie na byciu jak najlepszym moderatorem, bo w tej kwestii zawsze jest co poprawic, a zakres obowiazkow naprawde niemaly 
Jesli optowalbym za jakimis zmianami w dowodztwie to chyba ew. dodanie jeszcze jednego moderatora ktory zadbal by troche o screening tresci forumowych. Uwazam, ze Numitor, jako osoba charyzmatyczna i ze spora "zyciowa" wiedza, pasowalby na to stanowisko.
You do what you want to
You go your own sweet way...
You go your own sweet way...