14.11.2007, 00:26
Cytat:Originally posted by Andrzej@Nov 11 2007, 04:40 PMAndrzeju jak zwykle mšdrze opisałe cały (jak dla mnie pseudo) problem
Jeli temat był interesujšcy utrzymywał sie po prostu w górnych partiach strony głównej przez kilka tygodni czy miesięcy. Jeli nie zainteresował forumowiczów to takowy temat po prostu spadał w dół, jak na licie przebojów.
.Co do zacytowanej wypowiedzi, to przypominam sobie jak Bartek siedział w nandu nad stronka knopfler.pl i gadalimy o "starych" tematach etc. i zapytałem się co będzie robił ze starymi tematami, a on odpowiedział mi dokładnie Twoimi słowami
. Olaph72-ie - Howard Ci dobrze odpowiedział, jestemy tu dla wspólnej pasji, dla jednych pasjš jest rozmawianie o wszystkim i o niczym z innymi sympatykami DS a dla innych pasjš jest narzekanie
hehehe. Życzę Ci żeby w końcu zostawił tš papugę i spotkał się z nami na Zlocie Krakowskim, być może wtedy przejdš Ci te malkontenckie humory hehehehe.Numitor - tyle osób garnie się do zmian to może niech zasponsorujš lub sami zrobiš nowy layout stronki (czy jak to się teraz na wyglšd mówi hehehe).
Moja osobista dygresja, która nie dotyczy nikogo na tym forum tylko mnie.
Ja bym nie miał czelnoci narzekać, gdybym sam nie był w stanie rzucić kasš lub zrobić nowš stronkę, dlatego tak ciężko w dzisiejszych czasach być sarmatš. Jak mnie kto czym częstuje lub daje mi prezent to nie mówię tej osobie że to jest ch...we. (czyt. fallusowe).
hehehehehe
My girlfriend said AC/DC is bad...Now she is single...
Hhahaha Just kidding...
She is dead...
Hhahaha Just kidding...
She is dead...