31.10.2007, 20:39
Uwielbiam słuchać Marka i DS oraz wielu wspaniałych artystów, ale szczegółowa wiedza na temat ich twórczoci nie jest mi potrzebna. Chętnie podyskutuje na wiele innych tematów, być może teraz znacznie bardziej wypełniajšcych moje życie, ale to nie tematy dotyczšce Knopflera, choć jego muzyka cały czas gra w moim domu. Dodatkowo jestem teraz mocno zajęta, cišgnę dwa kierunki i mam sporo nauki i to forum po prostu nie jest moim priorytetem. A jakbym chciała się częciej udzielać i angażować to jednak potrzeba sporo czasu na ogarnięcie wszystkich postów i jeszcze przemylanš wypowied.
Ale bardzo ciepło o Was mylę i co jaki czas zaglšdam i sprawdzam co się dzieje. Ostatnio też nie mogłam być na spotkaniu, mimo iż jestem z Warszawy i miałam blisko. Jestem zabiegana, taki rok teraz przede mnš
Ale bardzo ciepło o Was mylę i co jaki czas zaglšdam i sprawdzam co się dzieje. Ostatnio też nie mogłam być na spotkaniu, mimo iż jestem z Warszawy i miałam blisko. Jestem zabiegana, taki rok teraz przede mnš