31.10.2007, 16:01
To co pisze Kuba trochę smutne jest
Ale może to tak jest że koncert, nowa płyta, zlot i wtedy też i więcej osób się pojawia a przede wszystkim pisze. Ja jednak postawiłbym jeszcze inne pytanie Andrzeju. Może niekoniecznie dotyczšce forum a bardziej strony MK. A mianowicie czego brakuje a co niewatpliwie również wpływa na atrakcyjnosć odwiedzšcjšcych? Niestety brak okładek i wszystkiego tego co każda strona mieć powinna: wiedzy, choćby minimalnej dotyczšcej oficjanych wydawnictw DS/MK. Nie ma co też za bardzo się oszukiwać strona jest bardzo skromna pozbawiona aktualnych wiadomoci a przecież tyle się dzieje wokół Marka Knopflera. Wiem trzeba na to czasu. Ale pasji też...
Raingod klimat panujšcy na forum??? A zauważ sam piszesz: "uksztaltowala sie wród kilku ludzi pewna opinia..." na pewno takim stwierdzeniem nie pomagasz dobremu klimatowi na forum. A potem jakoby nie wolno nic negatywnego napisać o MK. I o tym rozmawialicie na zlocie w Sopocie? Smutna refleksja. Jeli uważnie czytasz forum a wierzę że tak to zauważ co się dzieje w wštku KTGC. Pełna swoboda myli i poglšdów. Porównanie do polityki w moim odczuciu mierne a jeli brakuje forum iskry to przeciez samym czytaniem jej nie wskrzesisz
Ale może to tak jest że koncert, nowa płyta, zlot i wtedy też i więcej osób się pojawia a przede wszystkim pisze. Ja jednak postawiłbym jeszcze inne pytanie Andrzeju. Może niekoniecznie dotyczšce forum a bardziej strony MK. A mianowicie czego brakuje a co niewatpliwie również wpływa na atrakcyjnosć odwiedzšcjšcych? Niestety brak okładek i wszystkiego tego co każda strona mieć powinna: wiedzy, choćby minimalnej dotyczšcej oficjanych wydawnictw DS/MK. Nie ma co też za bardzo się oszukiwać strona jest bardzo skromna pozbawiona aktualnych wiadomoci a przecież tyle się dzieje wokół Marka Knopflera. Wiem trzeba na to czasu. Ale pasji też...Raingod klimat panujšcy na forum??? A zauważ sam piszesz: "uksztaltowala sie wród kilku ludzi pewna opinia..." na pewno takim stwierdzeniem nie pomagasz dobremu klimatowi na forum. A potem jakoby nie wolno nic negatywnego napisać o MK. I o tym rozmawialicie na zlocie w Sopocie? Smutna refleksja. Jeli uważnie czytasz forum a wierzę że tak to zauważ co się dzieje w wštku KTGC. Pełna swoboda myli i poglšdów. Porównanie do polityki w moim odczuciu mierne a jeli brakuje forum iskry to przeciez samym czytaniem jej nie wskrzesisz
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day