31.07.2007, 10:30
Cytat:Originally posted by macsa@Jul 31 2007, 03:59 AMTo prawdopodobny scenariusz Maciek.
Jestem jednak przekonany, że Marek wróci do Trójki jak działo się to z innymi wielkimi osobistociami radia. Nie będzie go już na pewno tak dużo na antenie, ale jaka autorska audycja po północy ukaże się za kilka lat. I to bedzie na pewno wyjštkowa audycja tak jak obecnie sš "MiniMax", "Około Północy" czy "Noc Muzycznych Pejzaży"
Nie wiem jednak czy tak do końca o to zaszufladkowanie chodzi. Jako słuchacz Trójki nigdy nie odniosłem wrażenia, że Niedwiedzia szufladkowano, wręcz przeciwnie - co jaki czas pojawiała się jaka nowa jego autorska audycja. Wydaje mi się, że miał dużo swobody. Ale to mogło tylko tak wyglšdać z boku. Może faktycznie w pewnym momencie przychodzi czas na zmiany, bez których nie można być już dalej w zgodzie ze samym sobš, a może po prostu propozycja finansowa była nie do odrzucenia i nie do przebicia przez Trójkę...? Jakkolwiek - Niedwied to głos Trójki i będzie mi go tam brakowało. Cieszę się, że miałem okazję kilkakrotnie rozmawiać z nim w Trójkowym eterze, raz nawet prowadzilimy wspólnie audycję o MK (przy okazji koncertów TNH w klubie Ronniego Scott'a) co pan Marek udokumentował czynišc stosowny wpis w ksišżce, którš mi wtedy podarował (Lista Przebojów Programu Trzeciego - part 1). To cenne wspomnienia i pamištki.
Jejku, zabrzmiałem jakby nie wiem jaka tragedia się stała. wiat się nie kończy, pewien jednak etap w Trójce - na pewno
.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...