30.01.2007, 14:47
Postanowiłem zabrać głos w tej nienowej zresztš dyskusji, o której istnieniu przypomniał mi Barciu.
A więc: proponowałbym jednak, żeby Offtop i Inne koncerty zostały awansowane do roli osobnych działów. Moim zdaniem zasługujš na to, by można było w nich tworzyć wštki - o czym wiadczy ich popularnoć oraz mnogoć poruszanych w nich tematów.
Dalej idšce rozdrobnienie forum rzeczywicie mogłoby prowadzić do bałaganu. Nawet gdyby był jaki super moderator, mogło by się okazać, że kto z forumowiczów grona nie może odnaleć własnego wštku albo posta, bo ten został przesunięty.
Założę się, że jeli będzie dział offtop zawierajšcy m.in. życzenia urodzinowe, jego popularnoć wcale nie okaże się mniejsza od działu głównego.
A więc: proponowałbym jednak, żeby Offtop i Inne koncerty zostały awansowane do roli osobnych działów. Moim zdaniem zasługujš na to, by można było w nich tworzyć wštki - o czym wiadczy ich popularnoć oraz mnogoć poruszanych w nich tematów.
Dalej idšce rozdrobnienie forum rzeczywicie mogłoby prowadzić do bałaganu. Nawet gdyby był jaki super moderator, mogło by się okazać, że kto z forumowiczów grona nie może odnaleć własnego wštku albo posta, bo ten został przesunięty.

Cytat:Originally posted by koobaa@Apr 21 2006, 02:28 AM
Ja też słucham czasem innej muzyki i wcale nie twierdzę, że nie jest fajnie podzielić się takimi newsami w tym miejscu. Chodziło mi tylko o to, że czasem takie tematy przyćmiewajš dyskusje dla których sie tu spotkalimy i gdyby sobie były prowadzone w oddzielnej sekcji wcale nie musiałbym ich oglšdać - chyba że bym chciał. Prawda, mogę je zignorować...ale jako tak kolš oczy.
![]()
Założę się, że jeli będzie dział offtop zawierajšcy m.in. życzenia urodzinowe, jego popularnoć wcale nie okaże się mniejsza od działu głównego.
A hen can lay a golden egg but she still can't sing
Well the hen's alright but the harp is everything
Well the hen's alright but the harp is everything