13.07.2006, 10:30
W wiecie, gdzie prawicowców nazywa się faszystami, a patryiotów skrajnymi nacjonalistami, przydaje się czasami taki zimny prysznic, dla ludzi, którzy bez podstaw oskarżajš innych, bardzo łatwo stwierdzić, że w LPR sa faszyci, bardzo łatwo jest na kim powiesić psy, wzišc jednego "wiadka" najlepiej homoseksualistę, który nienawidzi LPR i powie wszystko co pan redaktor chce usłyszeć, duzo trudniej jest to udowodnić, a jezeli sie papla tylko dla paplania i oskarża kogo bezpodstawnie to już się łamie wtedy prawo, zwłaszcza jeżeli jest się dziennikarzem i w kodeksie ma się zapisana rzetelnoć i obiektywnoć dziennikarskš a nie upolitycznienie i działanie na szkodę jakiej opcji politycznej i jaki pršdów myleniowych. Uwazam, że słusznie mu dali knebel, ja za takie hasła dałbym mu w mordę
. EOT.
PS. Nie jestem zwolennikiem LPR, ale jestem rzetelnym dziennikarzem i potrafię mylec bez nienawici i bez kierunkowania się na jedna stronę
. hehehehee
. EOT.PS. Nie jestem zwolennikiem LPR, ale jestem rzetelnym dziennikarzem i potrafię mylec bez nienawici i bez kierunkowania się na jedna stronę
. hehehehee
My girlfriend said AC/DC is bad...Now she is single...
Hhahaha Just kidding...
She is dead...
Hhahaha Just kidding...
She is dead...