![]() |
|
Radio Bis - Rest In Pis ;( - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Radio Bis - Rest In Pis ;( (/showthread.php?tid=452) Strony:
1
2
|
Radio Bis - Rest In Pis ;( - Bart - 12.07.2006 http://tinyurl.com/k6ctm No ręce opadajš w bezsilnej wciekłoci... ;( Radio Bis - Rest In Pis ;( - olaph72 - 12.07.2006 I pomyleć, że jeszcze w 2004 roku w radiu w Warszawie używałem sobie na Samoobronie, Panu Przewodniczšcym i Renacie B. Dzi pewnie poszedłbym do pudła. :wacko: Radio Bis - Rest In Pis ;( - Patique - 12.07.2006 Giertychowo odchodzi w niebyt, to sš ich ostatnie podrygi, Polska zapomni o tych faszystach szybciej niż wam się zdaję. NIECH ŻYJE DEMOKTACJA!!!!!!!!!!!!!! Radio Bis - Rest In Pis ;( - Robson - 12.07.2006 Polityka wdziera się wszędzie nawet TU. A ja mylałem, że to jedyne schronienie... Radio Bis - Rest In Pis ;( - jambore - 12.07.2006 Takie zamykanie gęby kojarzy mi się z 13 grudnia 81. :wacko: Radio Bis - Rest In Pis ;( - Michal - 13.07.2006 W wiecie, gdzie prawicowców nazywa się faszystami, a patryiotów skrajnymi nacjonalistami, przydaje się czasami taki zimny prysznic, dla ludzi, którzy bez podstaw oskarżajš innych, bardzo łatwo stwierdzić, że w LPR sa faszyci, bardzo łatwo jest na kim powiesić psy, wzišc jednego "wiadka" najlepiej homoseksualistę, który nienawidzi LPR i powie wszystko co pan redaktor chce usłyszeć, duzo trudniej jest to udowodnić, a jezeli sie papla tylko dla paplania i oskarża kogo bezpodstawnie to już się łamie wtedy prawo, zwłaszcza jeżeli jest się dziennikarzem i w kodeksie ma się zapisana rzetelnoć i obiektywnoć dziennikarskš a nie upolitycznienie i działanie na szkodę jakiej opcji politycznej i jaki pršdów myleniowych. Uwazam, że słusznie mu dali knebel, ja za takie hasła dałbym mu w mordę . EOT.PS. Nie jestem zwolennikiem LPR, ale jestem rzetelnym dziennikarzem i potrafię mylec bez nienawici i bez kierunkowania się na jedna stronę . hehehehee
Radio Bis - Rest In Pis ;( - numitor - 13.07.2006 Michał --> Nie myl kierunkowania z prawdš - LPR jest partiš ksenofobicznš, której członkowie, w bardzo dużej częci, powišzani sš z ruchami, jeli nie neonazistwoskimi, to na pewno skrajnie nacjonalistycznymi. Nie ma to nic wspólnego z patriotyznem, o któym piszesz. Prawicy (PO) też nikt nie nazywa faszystami, jeli już - nazywa tak skrajnš prawicę o podłożu nacjonalistycznym, bo czymże niby innym jest faszyszm? Jednym z podstawowych zasad dziennikarstwa jest wolnoć słowa. Radio Bis - Rest In Pis ;( - macsa - 13.07.2006 Siiiiiooooooo z politykš z naszego forum Siiiiiooooooooo :ph34r: Radio Bis - Rest In Pis ;( - numitor - 13.07.2006 Nie rozumiem dlaczego - ja lubię się kłócić i chyba bymy się tu nie pozabijali (prawda, Michał ) - ale dostosuję się do większoci.
Radio Bis - Rest In Pis ;( - BET - 15.07.2006 IMO wolnosc slowa nie polega na bezargumentacyjnym obrzucaniu blotem. A dziennikarz radiowy powinien tym bardziej liczyc sie ze slowami, ktore trafiaja do milionow ludzi. Moze reakcja dyrektora byla zbyt ostra, ale uwazam ze Cegielski nie powinien wypowiadac takich slow na antenie. Radio Bis - Rest In Pis ;( - Bart - 08.04.2009 BiS zmieniło się w radio Euro - niezłe, ale to już nie to... A polityka nadal nam się wpierdziela w muzykę. Tym razem wywalili Skowrońskiego z Trójki. Nieważne, że przywrócił stacji dawny blask, że pod jego kierownictwem rozkwitła po żałosnych próbach ścinania RMFu i Zetki - ważne, że jest z PiS... Więc trzeba go wykurzyć, bo każda pieprzona władza traktuje stanowiska w państwowych mediach jako trofea... Szlag mnie trafia :[ Radio Bis - Rest In Pis ;( - Robson - 13.04.2009 Mam podobne odczucia. Dlaczego to co dobre zawsze trzeba rozwalić. Pozostaje mieć nadzieję że MJ nie pozwoli na zmiane kursu. Radio Bis - Rest In Pis ;( - olaph72 - 14.04.2009 Moim zdaniem pani Magda nie posiedzi długo na dyrektorskim stołku. Radio Bis - Rest In Pis ;( - Bart - 19.01.2010 Wykrakałeś Kto by się spodziewał, że za nią zatęsknimy...
Radio Bis - Rest In Pis ;( - olaph72 - 21.01.2010 No to będę krakał dalej. Sobala spieprzy w Trójce więcej niż udało się to poprzednim dyrektorom. Radio Bis - Rest In Pis ;( - Robson - 21.01.2010 Jeśli zostanie to spieprzy. Radio Bis - Rest In Pis ;( - Bart - 21.01.2010 BiSkę spieprzył
Radio Bis - Rest In Pis ;( - Robson - 25.01.2010 Ale podobno Niedźwiedź wraca do Trójki. Jedno jest pewne odchodzi ze Złotych. Radio Bis - Rest In Pis ;( - koobaa - 25.01.2010 Poważnie? Hmm... i po co mu było to zamieszanie z ZP? Radio Bis - Rest In Pis ;( - macsa - 25.01.2010 No wreszcie - te Złote to przecież żenada.... |