09.04.2006, 10:32
Cytat:Originally posted by Trissi@Mar 1 2006, 12:38 PMTrissi, co ty na to. Wiadomoć za Rock-Serwisem...
Byłes może na jakim ich koncercie? Swojš drogš to Fish będzie w maju w PolsceSuper...
Niestety ja wczeniej Marillionu na żywo nie widziałam, a teraz to będzie taka mała namiastka.
STEVE HOGARTH W WARSZAWIE! 06.04.2006
Jaki czas temu wokalista zespołu Marillion ogłosi, że na przełomie lutego i marca 2006 roku zagra koncerty w Niemczech, Anglii, Francji i Holandii. Tymczasem duże powodzenie trasy i ciepłe przyjęcie ze strony fanów zachęciły Steve'a do przedłużenia tego niecodziennego tournee. Już teraz wiadomo, że 11 czerwca pojawi się... w Warszawie na scenie Kina "Bajka", by spotkać się ze swoimi polskimi sympatykami!
"Przez wiele lat byłem pytany o to, czy kiedykolwiek planowałem one-man show. Odpowiadałem, że to dobry pomysł, jednak zawsze byłem bardzo zajęty. W końcu na poczštku 2006 roku znalazłem wolne miejsce w kalendarzu.
To nie będzie zwarte, profesjonalne show. Atmosfera każdego wieczoru będzie uzależniona od tego, co będzie działo się na scenie i pod niš. W trasę pojadę z listš utworów, które od zawsze były dla mnie ważne. Zaprezentuje także materiał z projektów: The Europeans, The H Band, How We Live i oczywicie z repertuaru Marillion.
Będę grał utwory (wierzę, że nie zapomnę, jak to wszystko szło...), może przeczytam jakie wspomnienia z pamiętnika, a może uda mi się pogawędzić trochę z osobami z publicznoci.
Jeli atmosfera będzie dobra, mój występ może trwać godzinami. Zobaczymy, dokšd to nas zaprowadzi... " - zapowiedział na swojej stronie internetowej (http://www.stevehogarth.com) Steve Hogarth. archiwalia

Super...