Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wakacje,wakacje
Tak sie składa że ja nie zabardzo w tym roku na dłuższy urlop moge liczyć, (służba 998) ale z wolnego czasu korzystam przy każdym wolnym wekendzie.
Tak więc ,Pozdrowienia z działki znajomych.
Wasze zdrowie rodzinko Knopflerowa Duży uśmiech
Życze wszystkim udanych urlopów(wakacji)
Wasz FIREMAN
[Obrazek: 81288fa25cd2e484med.jpg]
Money for nothing and chicks for free
F I R E M A N 998[COLOR=red]
Odpowiedz
Cytat:Drogi Macsiu - aparat mam(i to do tego cyfrowy biggrin.gif )- jednak bede Ciebie prosił o ewentualne umieszczenie na Forum

Andrzeju - wystarczy że wyœlesz mi zdjęcia na maila z ich opisem, resztš się zajmę
Uśmiech

Cytat:Tak więc ,Pozdrowienia z działki znajomych.

Dziękujemy za pozdrowienia - widzę, że autorska koszulka służy dobrze w dobrej sprawie propagowania muzyki MK !!

NO TO ZDROWIE NASZ FIREMA'NIE !!

...siup w ten głupi dziób ... Oczko

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
Wróciłem właœnie znad jeziora Huron. Woda cieplutka, fale jak nad morzem, akwen wielkoœci województw dolnoœlšskiego i wielkopolskiego razem wziętych. Zdjęcie nie moje, ale widok się zgadza.

[Obrazek: ad_42250n.jpg]
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by macsa@Jul 20 2007, 11:12 PM
Cytat:[b]Drogi Macsiu - aparat mam(i to do tego cyfrowy biggrin.gif )- jednak bede Ciebie prosił o ewentualne umieszczenie na Forum

Andrzeju - wystarczy że wyœlesz mi zdjęcia na maila z ich opisem, resztš się zajmę
Uśmiech

Cytat:Tak więc ,Pozdrowienia z działki znajomych.

Dziękujemy za pozdrowienia - widzę, że autorska koszulka służy dobrze w dobrej sprawie propagowania muzyki MK !!

NO TO ZDROWIE NASZ FIREMA'NIE !!

...siup w ten głupi dziób ... Oczko [/b]
Maćku muzyka przede wszystkim Wywracanie oczami (oczywiœcie wiadomo jaka) trzeba propagować.. inaczej być nie może ^_^
Koszulki też robiš swoje, w ten sposób nawet daje się poszeżyć grono fanów MK i DS Oczko
Zaczyna się od pytania : Co to za goœć z gitarš na twojej koszulce, i co to za stronka www. knopfler pl.?
Reszta to już wiadomo jaka....
Money for nothing and chicks for free
F I R E M A N 998[COLOR=red]
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Andrzej@Jul 20 2007, 09:33 PM
Ania - jak zwykle w wielkim œwiecie.Paryż. Choć mi Paryż i Francja kojarzy się z faktem , gdy zakupywalem kolejnš ciężarówkę do firmy, i miała to być Renault - usłyszałem wtedy od moich kierowców, szefie tylko nie francuskie Renault, "bo z francuskiego najlepsza jest miłoœć". Padło na MAN - bo jakoœ tak nie mam miłoœci do francuskich aut po tym stwierdzeniu. Pozdrawiam wakacyjnie i do zobaczenia w Sopocie.
WIELKI œwiat dopiero czeka Oczko
tymczasem ten paryski to jak dla mnie bagietka w parku (moj ulubiony to Brassens'a albo Rodin'a :wub: majš takie fajne leżaki Duży uśmiech ) i ... http://pl.youtube.com/watch?v=p1JdNocbGAo Oczko Duży uśmiech

tymczasem pozdrawiam od jutra z Krakowa, Rzeszowa, Dukli tudzież Przemyœla Duży uśmiech zachciało mi się jak zwierzakowi zakrapianego polskiego grillowania Język Uśmiech

Olaf widok niczego sobie Wywracanie oczami
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
Odpowiedz
Anula, jak mi się uda pojechać w Góry Skaliste - to będš dopiero widoki! Na razie tropię tanie bilety lotnicze na stronach internetowych przewoŸników. I czytam njusy o ofiarach niedŸwiedzi grizzly... :blink: O, choćby ten.
Odpowiedz
uuu la la Wywracanie oczami nie przeczę, że będš!!! i to jaaaakie!!!
co do niedŸwiedzi to cóż...niedŸwiedŸ głodny, niedŸwiedŸ zły ...
zupełnie jak z facetami! Duży uśmiech Oczko
Odpowiedz
a propos NieŸwiedziów,
słyszeliœcie o tym fakcie: http://wiadomosci.onet.pl/1580985,19,item.html

Smutny :wacko: Smutny
Odpowiedz
Jest o tym wštek w offtopach.
Odpowiedz
pozdrawiam serdecznie z Moskwy B)
jak zwykle 'pobyt katem' u nowo poznanych Kseni i Loszy zaczelam od przegladu ich plytoteki (tak w ramach pierwsze koty za ploty Oczko Duży uśmiech ) przyznaje sie bez bicia, ze szukalam czegos rosyjskiego, a tu prosze... i Dire Straits i Mark Knopfler solo sie znalezli Uśmiech Szczęśliwy pobyt zaczal sie wiec markowo Szczęśliwy
Odpowiedz
Pada œnieg w Moskwie Aniu ????? Duży uśmiech
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
goršco polecam wszystkim Czrnogórę- obok Rumunii to najpiękniejszy zakštek Europy jaki widziałem

[Obrazek: dsc0124yx3.jpg]

[Obrazek: dsc0653fc2.jpg]

[Obrazek: dsc0365ia2.jpg]

[Obrazek: dsc0413bv9.jpg]

[Obrazek: dsc0438yh4.jpg]

[Obrazek: dsc0490na7.jpg]

[Obrazek: dsc0518yd0.jpg]

[Obrazek: dsc0174ug6.jpg]

[Obrazek: dsc0705xd3.jpg]
Odpowiedz
ups... :o
fotki miały być w mniejszym formacie
sorki
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Andrzej@Sep 4 2007, 08:52 PM
Pada œnieg w Moskwie Aniu ????? Duży uśmiech
alez skad Język Duży uśmiech swieci przepiekne slonce Uśmiech jedyny szkopul twki w tym ze codziennie cos innego w Moskwie plonie :blink: wczoraj Park Kultury a dzis cos w okolicach placu zwyciestwa :ph34r:
...jutro ruszamy do Irkucka Oczko Uśmiech

papapatuszki do poduszki Uśmiech
Odpowiedz
zdjecia im wieksze tym lepsze Marcinie Kr Oczko
Odpowiedz
Na œcianie może tak... Smutny
Odpowiedz
Ależ mi się zachciało wakacji!

Fenomenalny klimat zdjęć, Marcin.

Dobrze, że takie duże. Z dużych zawsze można małe zrobić, a odwrotnie już nieJęzyk

Heh, ja chyba nie mam żšdnych ciekawych zdjęć z tych wakacji. Może następne wakacje będš lepsze Uśmiech

Teraz czekamy na zdjęcia Ani,

która na pewno zwiedzała grób Lenina Wywracanie oczami
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl

Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]

"Drummers have the biggest instruments... Uśmiech"
Odpowiedz
Pozdrawiam z Krynicy Górskiej. Zdjęć nie będzie, bo jakiœ prawnik mógłby zrobić z nich użytek i kłopot gotowy. Polecam za to rydze na maœle z patelni i œledzie w brzoskwiniach i œmietanie (oczywiœcie nie mieszać). Żyć nie umierać.
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by HOWARD@Sep 12 2007, 08:15 PM
Teraz czekamy na zdjęcia Ani,

która na pewno zwiedzała grób Lenina Wywracanie oczami
nie tyle grob (ktory mnie nie interesowal) Oczko co glowe nad glowy!
otoz w Ulan Ude (stolicy Buriacji) znajduje sie jego najwieksza glowa Oczko Duży uśmiech
poza tym jak juz tam utknelismy na dzien caly to wlasnie ulica jego imienia byla najciekawsza, najdluzsza i najczesciej przez nas przedreptana Uśmiech

co do zdjec to koniecznie musze wam pokazac jedno taaakie miejsce Wywracanie oczami nazywa sie, rzecz ogolnie biorac, wyspa Olchon- a dokladnie od Chuzhyru na polnoc az do przyladka Choboj ... niach, niach, niach!
c Wywracanie oczami do po prostu! Uśmiech
ale to jak dojade do domku (jeszcze jestem w Moskwie, dzis wrocilismy cali i zdrowi, i choc splokana to jeszcze mam wakacje Uśmiech Duży uśmiech) pozdrawiam serdecznie!
uciekam do wrazen z nowej plyty Oczko jeszcze nie slyszalalm Język
Odpowiedz
Poniżej - fotki z połowy wrzeœnia, z Vancouver i gór Kolumbii Brytyjskiej.

[Obrazek: van01ln2.th.jpg][Obrazek: van03xh2.th.jpg][Obrazek: van04mx5.th.jpg][Obrazek: van05iw5.th.jpg]
[Obrazek: van06md5.th.jpg][Obrazek: van07kp4.th.jpg][Obrazek: van09fi4.th.jpg][Obrazek: van10mj8.th.jpg]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości