Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rockpalast - jestem pod wrażeniem po 15 latach
W tym problem, że to nieładnie sprzedawać takie materiały... Mówiąc delikatnie, ja tego nie popieram i w tym momencie nie patrzę na to, czy Dire Straits dali pisemną zgodę, czy nie. Gardzę sprzedażą takich materiałów. Ok, widzę różnicę pomiędzy zapisem koncertu z kamery basi, czy kasi, a nagraniem telewizyjnym, ale nie podoba mi się sprzedaż jednego i drugiego, czy to legalna czy nie.
To jest moje zdanie, Ty masz swoje...
...now the sun's gone to hell...
...and the moon's riding high...
Odpowiedz
JK7 napisał(a):W tym problem, że to nieładnie sprzedawać takie materiały... Mówiąc delikatnie, ja tego nie popieram i w tym momencie nie patrzę na to, czy Dire Straits dali pisemną zgodę, czy nie. Gardzę sprzedażą takich materiałów. Ok, widzę różnicę pomiędzy zapisem koncertu z kamery basi, czy kasi, a nagraniem telewizyjnym, ale nie podoba mi się sprzedaż jednego i drugiego, czy to legalna czy nie.
To jest moje zdanie, Ty masz swoje...

A ty internetu używasz tylko do czytania gazet...
Bądź poważny..
W ogóle po co bijesz pianę??Chcesz się popisać swoją wszechwiedzą??

Jest takie powiedzenie: "Modli się pod figurą a diabła ma pod skórą.."

Dzisiaj przeczytałem że ZAIKS ingeruje w klipy na YouTube - no tragedia.
Odpowiedz
Nie tylko do czytania, czasem podcieram dupę takimi komentarzami, jak Twój...

W tym momencie widzę, że na tym forum nie wolno mieć własnego zdania...
Co Cię obchodzi, co ja robię w internecie? Wyraziłem opinię w danej kwestii i, uwierz mi, zbędny mi Twój komentarz i nie czekałem na niego... Aż trudno uwierzyć, nie? A jednak...
Ty kupiłeś koncert w sklepie i jesteś dumny? Ok, gratuluję, ja mam inne podejście do sprawy... I nie komentuję Twojego, bo leję na to, więc nie uważam, abyś Ty był potrzebny tutaj, żeby komentować moje zdanie...
Czy naprawdę na tym forum wszyscy, albo liżą się po tyłkach, albo licytują się...?
Dajcie spokój, to forum nie ma być kursem ideologicznym...
Odpowiedz
Porównanie takie: podpisujesz umowę na skręcenie 1000 długopisów. Dostajesz za to jednorazowo kasę. Strzępisz się potem o to, że ktoś te długopisy za 30 lat sprzedaje? Choć w sumie nie możesz się tym podetrzeć, ja i tak na to, dla odmiany, sram Język
Love, Peace & Dire Straits
Odpowiedz
Zapytaj Marka, nie mnie...
Ja jestem konsumentem i się strzępię.
Odpowiedz
JK7 napisał(a):Nie tylko do czytania, czasem podcieram dupę takimi komentarzami, jak Twój...

W tym momencie widzę, że na tym forum nie wolno mieć własnego zdania...
Co Cię obchodzi, co ja robię w internecie? Wyraziłem opinię w danej kwestii i, uwierz mi, zbędny mi Twój komentarz i nie czekałem na niego... Aż trudno uwierzyć, nie? A jednak...
Ty kupiłeś koncert w sklepie i jesteś dumny? Ok, gratuluję, ja mam inne podejście do sprawy... I nie komentuję Twojego, bo leję na to, więc nie uważam, abyś Ty był potrzebny tutaj, żeby komentować moje zdanie...
Czy naprawdę na tym forum wszyscy, albo liżą się po tyłkach, albo licytują się...?
Dajcie spokój, to forum nie ma być kursem ideologicznym...

A może tak trochę mniej agresji...???
Odpowiedz
JK7 napisał(a):Zapytaj Marka, nie mnie...
Ja jestem konsumentem i się strzępię.

hehe dobre Uśmiech
Odpowiedz
Powiem Wam szczerze że jak się czyta takie wpisy to się odechciewa zaglądać tutaj i cokolwiek pisać. Stopień wulgarności jak dla mnie nie do przyjęcia. Gdzie jakaś klasa i poziom? Muzyka Knopflera wyzwala w Was takie emocje? Bo kurcze coś mi tu nie pasuje.
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Robson napisał(a):Powiem Wam szczerze że jak się czyta takie wpisy to się odechciewa zaglądać tutaj i cokolwiek pisać. Stopień wulgarności jak dla mnie nie do przyjęcia. Gdzie jakaś klasa i poziom? Muzyka Knopflera wyzwala w Was takie emocje? Bo kurcze coś mi tu nie pasuje.

Jęśli nie ma tzw. Adminów, którzy za takie chamstwo tego jegomościa ustawiliby "bana" (zakaz wstępu na serwer) na rok, to czego się tutaj spodziewać...

PS. Wolność Tomku w swoim domku...
Odpowiedz
jest taka zasada ktora wyznaje od lat:
"Ludzi chorych traktuje sie jako chorych i nie wymagajcie od nich wiecej"

racja Robson wiecej kultury trzeba ale coz zrobic
Odpowiedz
Myśle że nie ma co tak się denerwować kto chce to sobie zakupi, a kto uważa że jest to nieuczciwe to nie, co za problem, a kwestie praw autorskich należy zostawić już samemu artyście , zresztą sam ta pozycję z Dziennikiem zakupie bo jej nie mam.
Odpowiedz
Ja myślę, że skoro to legalne, to nie ma żadnego problemu.
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to

Tu można kupić moją książkę Uśmiech
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Odpowiedz
JK7 napisał(a):Czy naprawdę na tym forum wszyscy, albo liżą się po tyłkach, albo licytują się...?

Tak.......
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
Odpowiedz
Kolekcja z koncertami wstrzymana. http://polskatimes.pl/kolekcje/
Odpowiedz
Niedawno mieliśmy wymiane zdań co można a co nie, czy legalne czy nie, a jednak "NIE"
i ktoś zareagował może to nasz Wódz Duży uśmiech
Odpowiedz