Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zlot- Wrażenia
Zaintrygowałao mnie na Zlocie olbrzymia liczba ludzi kompletnie mi nieznanych. W trakcie swoistych œledztw i dochodzeń prokuratorskich - udało mi się tylko ustalić ,że trzy osoby sš wiernymi czytelnikami Forum, aczkolwiek nie piszšcymi(jeszcze).
Nasi WIELCY NIEZNAJOMI - otwórzcie swoje serca i napiszcie coœ o sobie i nie znikajcie więcej na Zlocie przed północš jak Kopciuszki.

Po północy dominowała już tylko stara avatarkowa gwardia Forum - ale co tam - TEŻ NIE ZAWODNA I WSPANIAŁA(pomijam w tym przypadku siebie)
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
A ja sie dowiedziałem, że Ty byłas na zlocie dopiero ze zdjeć już po. I tak samo mam względem jeszcze kilku osób. I to właœnie miałem na myœli. Kurcze nie wiem jak to się stało i jakimi drogami chodziłem, że nie zdażyłem wszystkich poznać. Przecież nie było 2000 tys. Uśmiech
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Robson@Jun 22 2006, 05:21 PM
A ja sie dowiedziałem, że Ty byłas na zlocie dopiero ze zdjeć już po. I tak samo mam względem jeszcze kilku osób. I to właœnie miałem na myœli. Kurcze nie wiem jak to się stało i jakimi drogami chodziłem, że nie zdażyłem wszystkich poznać. Przecież nie było 2000 tys. Uśmiech
Robson - a na którym zdjęciu jest Jedi Kr. Może z niš rozmawiałem , a nawet nie wiem. Tak to jest jak jak na Zlocie jest 1999 osób.
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Andrzej@Jun 22 2006, 06:35 PM
Robson - a na którym zdjęciu jest Jedi Kr. Może z niš rozmawiałem , a nawet nie wiem. Tak to jest jak jak na Zlocie jest 1999 osób.
Andrzeju, uœcisnęliœmy sobie dłonie i powiedzieliœmy czeœć, więc właœciwie trochę pogadaliœmy Oczko Uśmiech
There's so many different worlds
So many differents suns
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Jedi_Kr+Jun 22 2006, 05:38 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Jedi_Kr @ Jun 22 2006, 05:38 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Andrzej@Jun 22 2006, 06:35 PM
Andrzeju, uœcisnęliœmy sobie dłonie i powiedzieliœmy czeœć, więc właœciwie trochę pogadaliœmy Oczko Uśmiech [/b][/quote]
No proszę - i już chyba kojarzę, ale jakbyœ Jedi podała mi kilka szczegółów - to by mnie to utwierdziło w moich domysłach.
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Andrzej@Jun 22 2006, 07:06 PM
No proszę - i już chyba kojarzę, ale jakbyœ Jedi podała mi kilka szczegółów - to by mnie to utwierdziło w moich domysłach.
Okršglutka wystraszona szatynka Uśmiech Niestety zawsze "wystraszona" kiedy w pobliżu jest więcej ludzi, ale nie mogłam odpuœcić Markowego koncertu Oczko
So many differents suns
Odpowiedz
Skojarzyłem w bialej bluzecce.
A z tš okršgłoœciš i wystraszeniem leciutko przesadziłaœ.
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Andrzej@Jun 22 2006, 08:04 PM
Skojarzyłem w bialej bluzecce.
A z tš okršgłoœciš i wystraszeniem leciutko przesadziłaœ.
A Ty zmieniłeœ treœć swojego posta już trzy razy, więc może dajmy już spokój mojej osobie Oczko Duży uśmiech Ważne, że się zidentyfikowaliœmy w końcu Uśmiech
So many differents suns
Odpowiedz
Zawsze staram się Jedi Kr wyważać swoje słowa, żeby nikogo nie urazić.(poza jednš nieodżałowanš wstawkš słownš w stosunku do jedenego Pana, ktory bywał na tym Forum)
Odnoœnie cytatu: "Dawno Cię nie widziałem , ale schudłaœ", ktory jest ponoć najwiekszym komplementem dla współczesnych kobiet, u mnie wywołuje odwrotnš reakcje, ponieważ całe życie jestem niedoważony(cholera 75 kg waże dopiero po obiedzie) i mam na tym punkcie niezlego doła.
Na Zlocie też dostałem strzała, cytuje:
"Andrzej jedz, mizernie coœ nam wyglšdasz"
Ale co tam
"Taki chudy, taki gruby może wielkim byc
Taki duzy, taki mały może wielkim być"......
Dla niezaawansowanych informuję, że nie jest to tekst autorstwa MK, ani też mój , ani Jedi Kr......
Choć wszystkich nas dotyczy.

Miałaœ podstawy być na Zlocie wystraszona, jak mnie zobaczyłaœ(wielu było wystraszonych po spotkaniu ze mnš).Wszystkich za wprowadzony stres po spotkaniu ze mnš - przepraszam

PS.Jedi Kr , ten tekst też zmieniałem trzy razy(no może czetry)
Odpowiedz
Andrzeju, najważniejsze, żeby szczęœliwym być, bez wzdględu na swojš obiętoœć Oczko A jak tu nie być szczęœliwym, skoro mamy Marka, starwarsy, a niektrórzy nawet i AC/DC Oczko Duży uśmiech

"Wystraszam się" generalnie, ale to też nie jest ważne.

A co do zmian treœci postów ... Tyle się mówi o kobiecym braku zdecydowania, a tu proszę Oczko

Fajny dzisiaj dzień mamy - wszystkim Tatusiom wszystkiego najlepszego! Uśmiech
So many differents suns
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Jedi_Kr@Jun 22 2006, 11:43 AM
[b]Pablosan, ale z Tobš chyba nie jest aż tak Ÿle jak ze mnš? (patrz linki Oczko)
2005: http://www.rebelscum.com/c-drabik.asp
2006: http://threads.rebelscum.com/photogallery/...ery.php/cat/637
Jak widać rozwijam się Uśmiech

Michał, ale na tych zdjęciach wyglšdamy, jakbyœmy byli na dwóch różnych imprezach Szczęśliwy

Dudageo, ja też jestem fanem władcopierœcieniowym, ale ograniczam się tylko do wielbienia filmów. Finansowanie starwarsów nie pozwala mi na nic więcej Uśmiech

Niech MOC będzie z Wami Oczko
[/b]
Hej

Imponujšce!!! (Lord Vader powiedział by raczej "Impressive"-vide Powrót Jedi i walka z Lukiem Oczko )

Ja się wychowałem na Star Warsach, a ogólnie na kinie, bo œrednio chodziłem 2-3 razy w tygodniu do kina jak byłem dzieckiem,a potem już œwiat nie był taki sam... Smutny
Gdy grali u mnie Powrót Jedi, to byłem 7 razy z rzędu, we wszystkie dni projekcji. Cóż dzieciństwo jest beztroskie Duży uśmiech . Mój brat oglšdał IV, V i VI częœć około 100 razy każdš, zna dialogi, nawet dialogi dziwnych stworów, on ma szajbę na tym punkcie!!!

Ja uwielbiam Star Wars i œmiem twierdzić, że muzyka Johna Williamsa do Star Wars to najlepsza œcieżka dŸwiękowa kiedykolwiek stworzona!!! Uśmiech Arcydzieło mega wielkiego kalibru!!!
A long time ago came a man on a track...
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by pablosan@Jun 23 2006, 08:04 PM
Gdy grali u mnie Powrót Jedi, to byłem 7 razy z rzędu, we wszystkie dni projekcji. Cóż dzieciństwo jest beztroskie Duży uśmiech . Mój brat oglšdał IV, V i VI częœć około 100 razy każdš, zna dialogi, nawet dialogi dziwnych stworów, on ma szajbę na tym punkcie!!!
Hehe wiem coœ o tym. Zaraz zrobi nam się tutaj topic starwarsowy Oczko
Może zostawimy ten temat do pogadania na następnym zlocie Uśmiech
So many differents suns
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Jedi_Kr@Jun 25 2006, 10:45 PM
Może zostawimy ten temat do pogadania na następnym zlocie Uśmiech
... no po prostu pekne jak nie napisze juz teraz, zaraz, ze jestem pod
Wywracanie oczami gromnym wrazeniem linkow Oczko
a walsciwie pasji, bez ktorej by one nie istnialy Uśmiech Wywracanie oczami Uśmiech
w glowie sie nie miesci ... fju, fju ... a w oczach sie mieni Oczko
niesamowite Jedi_Kr !!! Wywracanie oczami
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by pablosan@Jun 23 2006, 08:04 PM
Mój brat oglšdał IV, V i VI częœć około 100 razy każdš, zna dialogi, nawet dialogi dziwnych stworów, on ma szajbę na tym punkcie!!!

........œmiem twierdzić, że muzyka Johna Williamsa do Star Wars to najlepsza œcieżka dŸwiękowa kiedykolwiek stworzona!!! Uśmiech Arcydzieło mega wielkiego kalibru!!!.......
Ja z moim bratem oglšdaliœmy codziennie po kilka razy wszystkie 3 częœci epizod IV-VI przez kilka lat, też znamy na pamięć wszystkie teksty z filmu, po polsku i po angielsku Język hehehehe

- yess, yess i fell your anger
- take your jedi weapon and strike me down with all your hatenes
...
- no never, I'll never join to the dark side, you failed you highnes

a muzyka jest fantastyczna Uśmiech.
My girlfriend said AC/DC is bad...Now she is single...
Hhahaha Just kidding...
She is dead...
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by ania@Jun 27 2006, 06:35 PM
... no po prostu pekne jak nie napisze juz teraz, zaraz, ze jestem pod Wywracanie oczami gromnym wrazeniem linkow Oczko

Dziękuję bardzo Uśmiech
Gdyby kiedyœ gdzieœ komuœ nawinšł się jakiœ PeeReLowski lawałek starwarsów pod rękę, to proszę o cynk Oczko
So many differents suns
Odpowiedz
a moze by tak popodpisywać niektóre zdjęcia zeby wszyscy wiedzieli who's who

bo ja sie totalnie gubię Uśmiech
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Pablosan
Ja uwielbiam Star Wars i œmiem twierdzić, że muzyka Johna Williamsa do Star Wars to najlepsza œcieżka dŸwiękowa kiedykolwiek stworzona!!! Arcydzieło mega wielkiego kalibru!!!
Nie mogę się nie zgodzić. Uśmiech
Od niemal roku przymierzam się do kupienia miecza z Master Replicas... i jakoœ nie mogę. :wacko:
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by olaph72+Jul 5 2006, 03:16 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (olaph72 @ Jul 5 2006, 03:16 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Pablosan
Ja uwielbiam Star Wars i œmiem twierdzić, że muzyka Johna Williamsa do Star Wars to najlepsza œcieżka dŸwiękowa kiedykolwiek stworzona!!! Arcydzieło mega wielkiego kalibru!!!
Nie mogę się nie zgodzić. Uśmiech
Od niemal roku przymierzam się do kupienia miecza z Master Replicas... i jakoœ nie mogę. :wacko: [/b][/quote]
To się zmuœ Duży uśmiech

podjeżdża gosciu po hotel mercem klasy s600, i przy wejœciu głównym widzi ,że w smietniku grzebie jakiœ znajomy goœciu, więc zagaduje.
-No Jasiu jak tam , jak leci
Jasiu na to
-Wiesz jak jest, bida, od trzech tygodni nic nie jadłem!
-To ty się zmuœ-Jasiu!
Odpowiedz
Ah kurczę ale Wam zazdroszczę jak to wszystko czytam :-)
Jakby był gdzieœ zlot w centrum Polski i pojawiłby się Mark (marzenie) to rodzice by mnie puœcili, a nawet pewnie sami by ze mnš pojechali , a tak muszę obejœć się smakiem. :-(

A tak w ogóle to czeœć Wam. Uśmiech
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to

Tu można kupić moją książkę Uśmiech
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Odpowiedz
Witamy i zapraszamy następnym razem Uśmiech