![]() |
|
Zlot- Wrażenia - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Zloty Knopfler PL (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=11) +---- Dział: 2006 - Zlot III (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=35) +---- Wątek: Zlot- Wrażenia (/showthread.php?tid=417) |
Zlot- Wrażenia - Marcin_Kr - 11.06.2006 co Wam powiem to Wam powiem- ale miło było Wasze gęby zobaczyć Zlot- Wrażenia - HOWARD - 11.06.2006 No bardzo miło jest, bo to jeszcze trwa... jest tutaj Ania, Marcin Kr, Jambore, Andrzej, Bartek, Mikołaj, Pablosan, Grze, Robson, Jamm, Marti, Majkel, Sławek Artek, i ja ![]() a zaraz będzie szampan , o 2:20 AM
Zlot- Wrażenia - grzegorz - 11.06.2006 Kto nie był niech żałuje, tak jak ja żałuję, że nie mogłem być w Hamburgu. Ale jest szansa jeszcze zdšżyć. Jestemy w Nandu. Zlot- Wrażenia - majkel - 11.06.2006 tak Howard jestem jestem, jestesy wierni fani
Zlot- Wrażenia - Robson - 11.06.2006 Melduję swojš obecnoć i dzielę się swoja radociš, że mogłem Was w końcu poznać. Jest uroczo.
Zlot- Wrażenia - Andrzej - 11.06.2006 Muzyki MK nie da się okrelić słowami - słowami też nie da się okrelić atmosferę jakš tu zastałem.Warto było jechać 800km przez Warszawę,ale jak to się ma do podróży Anii ze Szkocji. Wspaniałe prezentacje Majkela(solo), Bartka z zespołem (Mikołaj,Grzesiu,Haward) i Martineza z przyjaciólmi. Koszulki urocze - naprawdę bardzo urocze. Zlot- Wrażenia - mikołaj - 11.06.2006 '...Jestemy w Nandu" Jest 2 w nocy. Otwarte drzwi wpuszczajš Kraków do kafejki. z głoników Mark i Emmylou - Micheloangelo, kto poszedł po szampana. jest cudownie.... Zlot- Wrażenia - pablosan - 11.06.2006 Wszystko wspaniale przygotowane-wielkie dzieki dla Organizatorów, a to co mnie tym razem totalnie "zmiażdżyło", to wspaniałe prezentacje muzyczne!!! REWELACJA!!!! Zlot- Wrażenia - Marcin_Kr - 11.06.2006 włanie Waldek szampanem strzela.... Zlot- Wrażenia - Robson - 11.06.2006 I Done With Bonaparte z głoników. Podajš szampana. ZDROWIE WSZYSTKIM!!!
Zlot- Wrażenia - HOWARD - 11.06.2006 Cytat:Originally posted by Robson@Jun 11 2006, 02:45 AMZdrowie!! A w tle Romeo & Juliet. Piękna wersja. Hamburg 2006! Ania za barkiem Reszta osób, zlotowiczów popija szampanika.Plakat Marka K. ochrzczony (przebity) korkiem
Zlot- Wrażenia - koobaa - 11.06.2006 Tym razem się nie udało... Ale może następnym? Pozdrawiam zza oceanu! Zlot- Wrażenia - HOWARD - 11.06.2006 Cytat:Originally posted by koobaa@Jun 11 2006, 02:57 AMNo nie "może", nie " może", ale na pewno następnym razem się musi udać!! Zapraszamy KOOBAA..
Zlot- Wrażenia - HOWARD - 11.06.2006 Włanie odpiewalimy "Sto Lat" dla Organizatorów, na melodię 'Daddy's gone to Knoxwille' Majkel i Mikołaj na gitarkach, ja na pałkach ![]() Ale teraz Jambore przepowiada do nas, że dziękuje, że jako Forumowicz od roku jest z nami i że takie forum jest. Aha, wspomina, też, że Koobaa ma teraz cienko, że go tu nie ma, że każdy kogo tu zabrakło ma cienko ![]() i znowu jammik Majkela i Mikołaja, jest ciepło ![]() (piękny bluesik) ... Zlot- Wrażenia - Robson - 11.06.2006 A w ogóle zespoły z muzykš Marka wypadły rewelacyjnie!!! Majkel, Bartek, Marti, Howard i wszystkich teraz nie zliczę wkładajš w muzykę serce i to słychać. Szacunek.
Zlot- Wrażenia - HOWARD - 11.06.2006 kolejny jammik... ![]() jest tutaj przemiło ![]() Barciu włanie wpadł do nandu.. wrócił z miasta. zagubiony chłopak.. popija szampon ![]() a w tle Local Hero!!! I Majkel.... Zlot- Wrażenia - koobaa - 11.06.2006 Każdy kto gra Muzykę MK na pewno wkłada w to serce i pasję... Nie wštpię, że tak włanie tam było/jest... Ależ bym chętnie z Wami pograł... Pamiętasz Mikołaj nasze poznańskie pogrywki? wietnie, że możecie się teraz razem cieszyć Najwspanialszš Muzykš Wszechczasów Dzięki za relacje na goršco! Pozdrawiam ciepło! ![]() PS. Co to znaczy, że mam cienko? Nie jest tak le, zapewniam
Zlot- Wrażenia - HOWARD - 11.06.2006 Cytat:Originally posted by koobaa@Jun 11 2006, 03:16 AMKooBAA , były wspomnienia na Zlocie o Tobie... o tym Poznaniu.. Szkoda, że brak tu Ciebie.. Zlot- Wrażenia - Robson - 11.06.2006 Local Hero i tak jakby odrobinkę sie cicho zrobiło... Zlot- Wrażenia - HOWARD - 11.06.2006 Cytat:Originally posted by Robson@Jun 11 2006, 03:19 AMMagicznie Robson, prawda?? A teraz Rudiger.. |