16.02.2006, 00:19
Cytat:Originally posted by koobaa@Feb 15 2006, 06:01 AMAle jeste Kooba z pewnociš kim wyjštkowym na tym forum i temu nie zaprzeczysz.
I masz rację Andrzeju: jedni sš wietnymi muzykami, drudzy sš wietnymi nauczycielami... Zapewniam Cię jednak, że nie zasługuję na zaszczytne miano bycia ani jednym ani drugim., co więcej - bardziej zależałoby mi na tym by być kiedy albo jednym albo drugim... Mark pokazał nam 28 lat temu, że nie warto się rozdrabniać...
I patrzšc obiektywnie pewnie masz rację, że być może nie jeste wietnym muzykiem (choć osobicie uwielbiam Twojš grę), o tym drugim nie będę się wypowiadał, nie mam takich kompetencji.
Jednak jeste FANEM przez ogromne F. Los miał tego wiadomoć pozwalajšc Ci wygrać pewien pamiętny konkurs.
Ja o sobie mogę powiedzieć, że kocham muzykę mistrza, ale każde spotkanie z Tobš w moim życiu uwiadamiało mi, że jednak można bardziej. Że Ty kochasz tš muzykę intensywniej i trochę Ci tego zazdroszczę.
Ale... cholernie się cieszę, że miałem okazję poznać Ciebie, dzięki Tobie to forum i Wszystkich tutaj piszšcych.
No to wygarnšłem to z siebie ...
Andrzeju, a może założymy fanclub Kooby?
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”

, co więcej - bardziej zależałoby mi na tym by być kiedy albo jednym albo drugim... Mark pokazał nam 28 lat temu, że nie warto się rozdrabniać...