![]() |
|
28 Lat Temu... - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Płyty, single, DVD (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: 28 Lat Temu... (/showthread.php?tid=317) |
28 Lat Temu... - Robson - 14.02.2006 14 lutego weszli do studia i rozpoczęli nagrywanie pierwszej płyty. 28 Lat Temu... - jambore - 14.02.2006 Wielka encyklopedia
28 Lat Temu... - koobaa - 15.02.2006 Cytat:Originally posted by Robson@Feb 14 2006, 02:39 PM...I wiat zrobił się piękniejszy... Wspaniałe utwory, wspaniała Muzyka... zaczęła się Legenda, która trwa do dzi... Mark doskonale wiedział czego chce... Tylko w ten sposób można do czego dojć. Majšc taki talent jak On, oraz będšc w dopowiednim czasie i miejscu - dalszy cišg po prostu musiał być taki jaki wszyscy znamy... PS. Jak dobrze, że On nie chciał być dalej tym nauczycielem...
28 Lat Temu... - Andrzej - 15.02.2006 Cooba Jedni sš wietnymi muzykami, drudzy sš wietnymi nauczycielami, ale sš i tacy którzy sš jednoczenie wietnymi muzykami i nauczycielami(akademickimi) Wiesz o kim mylę........ O TOBIE COOBA. 28 Lat Temu... - koobaa - 15.02.2006 Andrzeju... Dziękuję Ci za te Słowa... Znowu mnie przeceniasz. Wiesz, mylę, że prawdziwy Sukces można jednak osišgnšć tylko wtedy gdy skoncentruje się wszystkie swoje siły i energię na konkretnym zajęciu, na konkretnym celu. Trzeba być pewnym, że się go osišgnie, postawic wszystko na jednš kartę, trzeba wierzyc, że TO włanie chce się robić i maksymalnie skupić na TYM energię. Mark włanie tak zrobił. Nie rozdrabniał się. Wiedział (czuł), że jego miejsce jest gdzie indziej. Nie w szkole, nie w Yorkshire Evening Post... czuł, że Muzyka musi z niego kiedys wyjć. Była silniejsza... I całe szczęcie. Trzeba mieć ogromna odwagę, żeby tak zrobić. Rzucić ciepłš posadke ze stałš pensjš po to by grać Muzykę w pubach i klubach za 50 funtow za wieczor. Trzeba mieć ogromne przewiadczenie o swym talencie i przede wszystkim bardzo wierzyc w swój sukces. I masz rację Andrzeju: jedni sš wietnymi muzykami, drudzy sš wietnymi nauczycielami... Zapewniam Cię jednak, że nie zasługuję na zaszczytne miano bycia ani jednym ani drugim. , co więcej - bardziej zależałoby mi na tym by być kiedy albo jednym albo drugim... Mark pokazał nam 28 lat temu, że nie warto się rozdrabniać...
28 Lat Temu... - Robson - 15.02.2006 Tak to wszystko prawda. Kto kiedy powiedział o Marku, że On to sobie wszystko dokładnie zaplanował To również postawa życiowa- bardzo szlachetna
28 Lat Temu... - ania - 15.02.2006 iiii tam ... plany zawsze biora w leb :ph34r: 28 Lat Temu... - Robson - 15.02.2006 Pewnie nie w przypadku Marka
28 Lat Temu... - ania - 15.02.2006 pewnie
28 Lat Temu... - Trissi - 15.02.2006 Ale sobie słodzicie hihihi
28 Lat Temu... - anrom - 16.02.2006 Cytat:Originally posted by koobaa@Feb 15 2006, 06:01 AMAle jeste Kooba z pewnociš kim wyjštkowym na tym forum i temu nie zaprzeczysz. I patrzšc obiektywnie pewnie masz rację, że być może nie jeste wietnym muzykiem (choć osobicie uwielbiam Twojš grę), o tym drugim nie będę się wypowiadał, nie mam takich kompetencji. Jednak jeste FANEM przez ogromne F. Los miał tego wiadomoć pozwalajšc Ci wygrać pewien pamiętny konkurs. Ja o sobie mogę powiedzieć, że kocham muzykę mistrza, ale każde spotkanie z Tobš w moim życiu uwiadamiało mi, że jednak można bardziej. Że Ty kochasz tš muzykę intensywniej i trochę Ci tego zazdroszczę. Ale... cholernie się cieszę, że miałem okazję poznać Ciebie, dzięki Tobie to forum i Wszystkich tutaj piszšcych. No to wygarnšłem to z siebie ... Andrzeju, a może założymy fanclub Kooby?
28 Lat Temu... - dziadek - 16.02.2006 Wyjštkowe to forum, wyjštkowi ludzie... (przepraszam czy kto już tego tu nie napisał?) Gdybym jeszcze dodał więcej, byłoby "lukrowato". 28 Lat Temu... - Robson - 16.02.2006 Trochę cukru nikomu jeszcze nie zaszkodziło
28 Lat Temu... - dziadek - 17.02.2006 Z tym cukrem... Wiesz Robson nie znam się na kuchni, ale mylę sobie, że posypuje się nim co, by ładnie wyglšdało. A smakuje dobrze - wymieszany razem z ciastem. Postu Androma dodatkowo cukrować nie trzeba. Tak napisany "zasmakował" mi najlepiej... tu już nic dodać nie mogłem, jak tylko się podpisać! 28 Lat Temu... - Trissi - 19.02.2006 Ojej no. Pożartować nie można. Czy przekomarzanie jest niedozwolone?
28 Lat Temu... - dziadek - 19.02.2006 A ja tylko chciałem powiedzieć, że post Anroma (a nie Androma! bardzo mi się spodobał! I żałowalem, że sam do niego nie mogę noc dodać!
28 Lat Temu... - anrom - 19.02.2006 A ja często żałuję, że do postów Andrzeja nic już nie mogę dodać. On zawsze podsumowuje temat wyczerpujšco... i z humorem
28 Lat Temu... - Trissi - 20.02.2006 Andrzej wie co ja o jego postach mylę Już mu kiedy powiedziałam
|