07.10.2005, 15:39
Aaadam, paradoksalnie... rozbudziłe mój muzyczny (audiofilski?
) apetyt
.
Nie posiadam jeszcze żadnej hybrydy znanych / ukochanych płyt. Tak więc moje możliwoci porównania walorów / efektów dwiękowych sš (tymczasem) żadne... <_< Mylę jednak, że samo uprzestrzennienie dwięku nadaje słuchaniu zupełnie nowy wymiar. No i coraz częciej nachodzi mnie jednak ta refleksja (obawa?), że nowe nieuchronnie nadcišga...
Bo skoro nawet Talk Talk wydał już swoje "Kolory wiosny" w SACD, to oznacza, że wirus Super Audio rozprzestrzenia się i... złapanie go jest tylko kwestiš czasu... A wtedy "stare" CD... siłš rzeczy pójdš w odstawkę. My za rozpoczniemy kompletowanie płytotek na nowo... Choćby dla porównania odbioru. I aby "poczuć przestrzeń"...
No dobrze, niech to będzie, póki co, szaleńcza wizja Eveldy
.
W każdym razie mam nadzieję na zupełnie nowe doznania... I to już w niedługim czasie (a co? marzenia nic nie kosztujš
).
) apetyt
. Nie posiadam jeszcze żadnej hybrydy znanych / ukochanych płyt. Tak więc moje możliwoci porównania walorów / efektów dwiękowych sš (tymczasem) żadne... <_< Mylę jednak, że samo uprzestrzennienie dwięku nadaje słuchaniu zupełnie nowy wymiar. No i coraz częciej nachodzi mnie jednak ta refleksja (obawa?), że nowe nieuchronnie nadcišga...
Bo skoro nawet Talk Talk wydał już swoje "Kolory wiosny" w SACD, to oznacza, że wirus Super Audio rozprzestrzenia się i... złapanie go jest tylko kwestiš czasu... A wtedy "stare" CD... siłš rzeczy pójdš w odstawkę. My za rozpoczniemy kompletowanie płytotek na nowo... Choćby dla porównania odbioru. I aby "poczuć przestrzeń"...
No dobrze, niech to będzie, póki co, szaleńcza wizja Eveldy
.W każdym razie mam nadzieję na zupełnie nowe doznania... I to już w niedługim czasie (a co? marzenia nic nie kosztujš
).
<span style=\'color:gray\'>And what have you got at the end of the day?
What have you got to take away?</span>
What have you got to take away?</span>