16.08.2012, 08:06
Stać blisko sceny... Wie Pan, ja zawsze sobie marzyłem o takim przeżyciu. Ale ja mam tylko 13 lat.... A nie stać mnie za bardzo na 2 bilety, bo musiał bym pojechać z opiekunem. Ale zawsze marzę i będę marzył
. I nic tego nie zmieni. Na marzenie tak samo jak i na Marka Knopflera czy DS nigdy nie jest za późno. No to może trochę śmieszne ^^ Ale w nocy, jak się kładę spać to myślę o MK i o DS. I czasem mam dość interesujące sny... Jestem na koncercie DS, MK. Ale mi chodzi o spotkanie go na jawie. Już nie mówiąc nawet o spełnieniu mojego marzenia, zobaczenia DS ze składem :
Marka Knopflera, Jack'a Sonniego, John'a Illsley'a Alana Clarka, i Guya Fletchera, I Terriego Wiliamsa. No niestety jestem tylko dzieckiem, i nic nie zmienię..
. I nic tego nie zmieni. Na marzenie tak samo jak i na Marka Knopflera czy DS nigdy nie jest za późno. No to może trochę śmieszne ^^ Ale w nocy, jak się kładę spać to myślę o MK i o DS. I czasem mam dość interesujące sny... Jestem na koncercie DS, MK. Ale mi chodzi o spotkanie go na jawie. Już nie mówiąc nawet o spełnieniu mojego marzenia, zobaczenia DS ze składem : Marka Knopflera, Jack'a Sonniego, John'a Illsley'a Alana Clarka, i Guya Fletchera, I Terriego Wiliamsa. No niestety jestem tylko dzieckiem, i nic nie zmienię..