23.09.2005, 21:37
Cytat:Originally posted by Robson@Sep 23 2005, 06:06 PMMoże i masz racje
Zgadzam się z Emilkš zresztš niejednokrotnie już to podkrelałem, że lubię płyty Stinga może niekoniecznie kiedy piewa I WANT MY MTVAle rzeczywicie zbiera się Stingowi chyba troszkę za bardzo (i tylko przez M4N?) W roku 1984 była dosyć duża kampania promocyjna tej stacji i akurat Sting był w pobliżu i Mark wpadł na pomysł aby to on zapiewał "I Want My MTV" zresztš dobrze jest to opisane w ksišżce Oldfielda. Mnie też trochę to irytuje kiedy widzę Money For Nothing podpisane Mark Knopfler&Sting i sporo kasy dla tego drugiego. Ale chyba taki jest ten muzyczny biznes. Mark pewnie też otrzymał solidnš gotówkę za partię gitary ( której nie słyszę
) w "They Dance Alone". Chyba nie ma co się denerwować słyszałem że Mark i Sting sš dobrymi kumplami i pewnie troszke inaczej na to patrzš a my pewnie nie wszystko wiemy jakie tam prawa obowišzujš. Jednak Sting wielkim artystš jest. Dla mnie i może jeszcze kilku osób
![]()
w końcu skšd możemy wiedzieć jakie tam między nimi stosunki sš
ale jeżeli chodzi o samego Stinga to najbardziej lubie "Fields of gold" i "Every breath..." I wcale nie powiedziałam, że on piewac nie potrafi!!!
głos ma supcio i taki ciepły (szczególnie w tych utworkach) no nie powiem ale włanie te utworki bardzo emocjonalnie na mnie działajš
i mam nadzieję że jutro je zapiewa.

Ale rzeczywicie zbiera się Stingowi chyba troszkę za bardzo (i tylko przez M4N?) W roku 1984 była dosyć duża kampania promocyjna tej stacji i akurat Sting był w pobliżu i Mark wpadł na pomysł aby to on zapiewał "I Want My MTV" zresztš dobrze jest to opisane w ksišżce Oldfielda. Mnie też trochę to irytuje kiedy widzę Money For Nothing podpisane Mark Knopfler&Sting i sporo kasy dla tego drugiego. Ale chyba taki jest ten muzyczny biznes. Mark pewnie też otrzymał solidnš gotówkę za partię gitary ( której nie słyszę