10.03.2012, 17:58
Robson napisał(a):Nie nie zrobię Ci tej przyjemnościCom napisał napisałem i jest to zgodne z moimi odczuciami. Nie rozpędzaj się. I nie jest to żaden eufemizm. Zdecydowanie częściej dziele się swoimi odczuciami na tym forum niż podaje linki do słowników czy wikipedii
A co mają słowniki do tego?
Przecież ja napisałem wyraźnie o swoich odczuciach: trzy pierwsze (według mojego głosowania) piosenki uważam za genialne i wzbudzają we mnie baaardzo pozytywne odczucia; sześć kolejnych za dobre i wzbudzają pozytywne; natomiast ostatnie pięć ostatnich za słabe, zwłaszcza jak na MK i to są odczucia raczej negatywne. Tzn. jak słucham płyty, to przesłucham, ale dla własnej przyjemności sobie nie włączę nigdy "Imleda" ani "No Can Do".
Co niby mam więcej pisać? Więc nie rozumiem, co Ty gadasz od rzeczy o słownikach i Wikipedii.
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
A new morning has begun..."

Com napisał napisałem i jest to zgodne z moimi odczuciami. Nie rozpędzaj się. I nie jest to żaden eufemizm. Zdecydowanie częściej dziele się swoimi odczuciami na tym forum niż podaje linki do słowników czy wikipedii