02.02.2012, 20:57
Robson napisał(a):Jesus Christ o co tu zaś chodzi??? Dlaczego Raingod Ty atakujesz numitora skoro On Cię kiedyś bronił?Na litosć Boską. Co trzeba zrobić numitor abyś czuł się doceniony przez ten ranking? Daj juz spokój nieobecnym na tym forum. To już ich sprawa a może nawet problem. Może muzyka MK nie jest dla nich już tak ważna i przestali się udzielać. Tymi swoimi tekstami chcesz koniecznie kogoś obwinić za brak obecności niektórych osób. Przecież to śmieszne jest Pamiętasz komentarze po koncercie we Wrocku jak niesprawiedlwie oceniliście ludzi którzy sie spotkali po koncercie. Nawet nie powidziałeś przeparszam. A to dopiero byłby powód aby ludzie przestali tu zaglądać. Zacznijmy od siebie. Czy jesteś taki krysztalowy? Nikt z nas nie jest, ale dajmy już temu spokój bo tylko się niepotrzebnie tu wszyscy nakręcają.
Nie, Robson, nie jestem kryształowy, ale nie dam sobie wmówić, że nie mam prawa napisać, że czyjaś wypowiedź mi się nie podoba. Nie chcieliście, żebym był taki prowokujący jak kiedyś, więc przestałem taki być, ale to nie oznacza, że nie będę pisał, jak mi się coś nie podoba.
Doceniony przez ranking? O czym Ty w ogóle mówisz?
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
A new morning has begun..."

Na litosć Boską. Co trzeba zrobić numitor abyś czuł się doceniony przez ten ranking? Daj juz spokój nieobecnym na tym forum. To już ich sprawa a może nawet problem. Może muzyka MK nie jest dla nich już tak ważna i przestali się udzielać. Tymi swoimi tekstami chcesz koniecznie kogoś obwinić za brak obecności niektórych osób. Przecież to śmieszne jest Pamiętasz komentarze po koncercie we Wrocku jak niesprawiedlwie oceniliście ludzi którzy sie spotkali po koncercie. Nawet nie powidziałeś przeparszam. A to dopiero byłby powód aby ludzie przestali tu zaglądać. Zacznijmy od siebie. Czy jesteś taki krysztalowy? Nikt z nas nie jest, ale dajmy już temu spokój bo tylko się niepotrzebnie tu wszyscy nakręcają.