02.02.2012, 20:40
Raingod napisał(a):Czemu nie? Mnie to bawiMoze znowu sie obrazisz na jakis czas
))
Jakiś czas temu Bart zapytał, czy nie skłania Was do żadnej refleksji fakt, że na forum przestaje pisać wielu uzytkoników - np. Filipk?
Raingod, wiem, że Twoja ekstremalna pewność siebie nie pozwala Ci na normalną dyskusję, a raczej na rzucanie żartami z ironicznym uśmieszkiem, ale jestem ciekawy - zastanawiałeś się może nad tym, dlaczego tak się dzieje?
Ciekawi mnie też, jaki ma cel zachęcanie mnie do tego, żebym przestał pisać na forum ("może znowu się obrazisz na jakiś czas") wydaje mi się, że od kilku miesięcy jestem jedynym użytkownikiem, który tutaj cokolwiek robi, poświęcając przy tym sporo swojego wolnego czasu (podobnie, jak Ty, gdy robiłeś swoje koszulki). Jaki więc masz w tym cel?
I tu znowu jest to samo - tu nie ma żadnej symetrii, ja Tobie nie piszę "Raingod, a może byś przestał pisać?". Bo mogę się z Tobą nie zgadzać, krytykować Twój żart, ale to nie oznacza, że nagle włącza mi się jakiś tryb nienawiści. Gdybyś postarał się być chociaż trochę obiektywny, to zobaczyłbyś, że np. w dyskusji o Nergalu to ja Ciebie broniłem.
To wszystko nie jest takie czarno-białe, jak się Tobie wydaje, nie jest tak, że Numitor to jest ten Szatan forum (nawiązując do Nergala
), a cała reszta użytkowników płynie mlekiem i miodem
.
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
A new morning has begun..."

))