20.11.2011, 18:06
retro13 napisał(a):Czytać umieć to nie wszystko, jeszcze trzeba rozumieć co się czyta.
to dziwne, ale ten argument - jeśłi tak można to nazwać - czytam już po raz któryś od czasu mojego krótkiego pobytu na forum...
To może jednak coś w tym jest? Nie atakuję Cię, ale jeśli, jak sama zauważyłaś, ten zarzut się powtarza, to zamiast ronić łzy jak to Cię na forum co poniektórzy źle traktują warto byłoby się zastanowić, czy bez powodu? Czytanie ze zrozumieniem to nie jest łatwa sztuka Dyskusja na różnych poziomach abstrakcji, analiza faktów, dedukcja, indukcja, stosowanie figur retorycznych, argumentacja - też nie. Nie wiem ile masz lat, ale strzelam, że jesteś jeszcze po prostu bardzo młodą osobą, ze wszystkimi konsekwencjami tegoż stanu rzeczy. Tu się nie ma o co obrażać - taka kolej rzeczy. Jak czytam niektóre swoje posty sprzed lat (ot, choćby niektóre próby przekładów pisane na pierwszych latach studiów
) to się też za głowę łapię
Jeśli mogę (i jeśli zechcesz tego posłuchać) to dam Ci jedną radę - bądź po prostu mniej pewna siebie i trochę bardziej pokorna. A okaże się, że, jak śpiewała Budka Suflera, "potrafimy pięknie różnić się". Pozdrawiam.A co do supportu to dorzucę swoje trzy grosze takie - kawałki DS w wykonaniu MK na support koncertu MK z setlistą złożoną tylko z utworów z solowych płyt. Co Wy na to?
You do what you want to
You go your own sweet way...
You go your own sweet way...