11.10.2011, 12:30
O "Haul Away" wszyscy mówią że jest nieziemsko piękny. Ciekawe że podobnego stwierdzenia użył Mikołaj. Powstrzymuje się bo nie jest w najlepszej jakości ale nie wytrzymałem i "odpaliłem" Privateering i Corned Beef City. Kapitalne numery. Na początku "Privateering" przypomina troszkę "The Man's Too Strong" ale świetnie po pewnym czasie wchodzi cały zespól i ten numer ma duży potencjał. Z kolei "Corned Beef City" to prawdziwy rocker i na koncertach rewelacyjnie podkręca tempo choć widzę że Mark nie zawsze go gra. Słychać w nim technike slide ale o wiele więcej dzieje się w "Privateering" Mark śpiewa rewelacyjnie i jego głos jeszcze lepszy. Jest w kapitalnej formie. Już to wiem.
Dopiero teraz zobaczyłem że na pierwszym koncercie w Glasgow było "A Night In Summer Long Ago" Jak ja bym chiał to usłyszeć w Berlinie. Może nawet ten jeden utwor zrekompensowałby że nie widziałem ani jednego koncertu z Golden Heart Tour
Dopiero teraz zobaczyłem że na pierwszym koncercie w Glasgow było "A Night In Summer Long Ago" Jak ja bym chiał to usłyszeć w Berlinie. Może nawet ten jeden utwor zrekompensowałby że nie widziałem ani jednego koncertu z Golden Heart Tour
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day