14.06.2010, 16:13
HOWARD napisał(a):Chciałem powiedzieć, że w tym roku podobał mi sie pomysł z identyfikatorami, konkursem wiedzy, z naprawdę wartościowymi gadżetami, zdjęcia z miejsc ważnych Marka Knopflera z podpisami
Wezmę to zatem na barki ponownie
Szkoda że słabo przemyślałem miejsce powieszenia zdjęć, przez co nie wszyscy mogli je obejrzeć. Wrzucę je wieczorem na forum. Z drugiej strony, nie było wiele miejsca w sali na takie rzeczy. Identyfikatorów zakupiłem 50, a i tak ich zabrakło!Co do konkursu - chyba przegiąłem ze stopniem trudności
Ale było wesoło, a o to przecież chodzi. W przyszłym roku planuję nico inną organizację konkursu. Otóż czytam pytanie, a kto zna odpowiedź, podnosi rękę. Biorę najszybszą osobę; jeśli nie odpowie poprawnie - następną. Po poprawnej odpowiedzi delikwent zostaje już na scenie i do niego jest następne pytanie. Jeśli nie wie, pytanie przechodzi na publiczność. Poprawna odpowiedź nobilituje do wejścia na scenę - itd. Co o tym myślicie?Cytat:jakość dźwięku (nagłośnienie) w lokalu, możliwość przetrzymania sprzętu przed, jak i po samym zlocie w zamkniętym pomieszczeniu, sprawna i życzliwa obsługa..
Centrala wymiata! Ja bym tam został na następny rok.
Cytat:a co do możliwości na przyszłość, to może zabrakło mapy z możliwością wpisywania i potwierdzania przybycia forumowiczów z nawet najodleglejszych zakątków kraju
Biję się w piersi - miałem się zająć tym tematem i w nawale obowiązków zapomniałem... Za rok się poprawię! To był pierwszy zlot, przy którym byłem pomocnikiem Martineza, jeszcze nie byłem wprawiony

Cytat:i większej mimo wszystko reklamy w mediach...
W tym roku powysyłałem info do niektórych portali i stacji radiowych, ale tylko parę dni przed zlotem. W przyszłym roku mogę wziąć na siebie tę kwestię; muszę tylko zacząć działać odpowiedni wcześniej.
Cytat:Jeśli chodzi o salkę do prób, myślałem już na ten temat z Mikołajem oraz Pawłem (perkusistą ekipy Martiego na poprzednich zlotach), żeby coś takiego wynajmować w 5-6 osób, i po prostu spotykać sie tam i grać swoje ulubione kawałki.
Dobra myśl.
Kurczę, jeszcze parę godzin temu miałem jakiś fajny nowy pomysł, ale umknął... Jak tylko wróci, to go od razu zapiszę

PS Podobały mi się drinki ;] To można podtrzymać. Podobała mi się autoprezentacja i wackowa relacja z koncertu. Jeśli chcecie, to mogę na za rok przygotować taki "teledysk" ze zdjęciami z tego zlotu, jaki puściłem ze zdjęciami z 2006

PS Przypomniało mi się!
Chciałbym przygotować jakiś nieduży album, który stanowiłby swego rodzaju Hyde Park - każdy zlotowicz mógłby tam wpisać cokolwiek mu w duszy gra. Rok później można by to np. odczytać po otwarciu kolejnego zlotu. Dobry pomysł? 
Jeszcze o organizacji. Plany były ambitne, jednak nie da się wszystkiego przewidzieć i nad wszystkim zapanować. Okazało się, że godzina 17:00 była zbyt optymistyczna jak na rozpoczęcie - zróbmy to za rok o 18:00. Na pewno też potrzeba więcej testów sprzętu i nagłośnienia (karaoke). Ale to w zasadzie jedyne co nam słabiej wyszło