03.01.2010, 01:17
Zlot coraz bliżej, zatem fajnie by było gdyby padły jakieś deklaracje. Ja mogę zająć się identyfikatorami (pisałem o tym w tym wątku wcześniej) i zdjęciami "markowych" miejsc. Czy ktoś mógłby wymyślić ciekawe pytania konkursowe? Nie za łatwe, ale i nie za trudne
Szefostwo prosiłbym też o spojrzenie na poprzedni post, zaś Bartka o wypowiedź w sprawie naszej ewentualnej nocnej ewakuacji do Nandu 
Jutro jadę do Mikołaja popykać nieco na gitarkach z myślą o zlocie. Mamy na myśli parę kawałków, zobaczymy jak się w nich odnajdziemy. Szykujemy nawet jedną sporą niespodziankę, choć możemy zostać po niej zlinczowani
Ale dla efektu chyba warto :>
Aha: kolejna atrakcja zlotowa, której realizacji również mogę się podjąć, to projekcja tych kawałków, do których napisaliśmy najlepsze przekłady - z tymi właśnie przekładami w postaci napisów. Co Wy na to?
Szefostwo prosiłbym też o spojrzenie na poprzedni post, zaś Bartka o wypowiedź w sprawie naszej ewentualnej nocnej ewakuacji do Nandu 
Jutro jadę do Mikołaja popykać nieco na gitarkach z myślą o zlocie. Mamy na myśli parę kawałków, zobaczymy jak się w nich odnajdziemy. Szykujemy nawet jedną sporą niespodziankę, choć możemy zostać po niej zlinczowani
Ale dla efektu chyba warto :>Aha: kolejna atrakcja zlotowa, której realizacji również mogę się podjąć, to projekcja tych kawałków, do których napisaliśmy najlepsze przekłady - z tymi właśnie przekładami w postaci napisów. Co Wy na to?