17.07.2009, 10:46
Wiem, że jeszcze prawie rok, ale jako że ponoć drobne acz systematyczne działania czynią cuda, chciałbym już powoli przymierzyć się do Zlotu 2010
Jako wsparcie oczywiście, bo headquarters to Kraków 
Prośba do Krakowiaków i Kraków znających: zaproponujcie miejsca. Knajpy, puby, może jakaś chatka nawet poza miastem - każdy pomysł wart jest rozpatrzenia, a żadna zasługa nie pozostanie bez kary
Zaraz stworzę stosowne wątki na każdy z punktów do omówienia.
Prośba do organizatorów: podajcie konto, na które można wpłacać datki. Mając, powiedzmy, w styczniu jakiś już konkretny budżet, można będzie dostosować knajpiane propozycje do realiów
A także zastanowić się nad upominkami dla zlotowiczów.
Prośba do uzdolnionych: powiedzcie, czy możecie zagrać i na czym. I co
Ale to już w temacie o zapotrzebowaniu muzycznym.
Prośba do innych uzdolnionych: może by opracować jakiś projekt graficzny w związku ze zlotem? Np. nawiązujący do nowej płyty MK - ja w tym temacie niestety nie pomogę
Prośba do osłuchanych i oczytanych: przejrzyjcie propozycje konkursów podane w tym wątku i zastanówcie się nad ich formą oraz pytaniami, które mogłyby tam paść.
Nie ma pośpiechu, ale być może ten luz będzie sprzyjał kreatywności
Jako wsparcie oczywiście, bo headquarters to Kraków 
Prośba do Krakowiaków i Kraków znających: zaproponujcie miejsca. Knajpy, puby, może jakaś chatka nawet poza miastem - każdy pomysł wart jest rozpatrzenia, a żadna zasługa nie pozostanie bez kary
Zaraz stworzę stosowne wątki na każdy z punktów do omówienia.Prośba do organizatorów: podajcie konto, na które można wpłacać datki. Mając, powiedzmy, w styczniu jakiś już konkretny budżet, można będzie dostosować knajpiane propozycje do realiów
A także zastanowić się nad upominkami dla zlotowiczów.Prośba do uzdolnionych: powiedzcie, czy możecie zagrać i na czym. I co
Ale to już w temacie o zapotrzebowaniu muzycznym.Prośba do innych uzdolnionych: może by opracować jakiś projekt graficzny w związku ze zlotem? Np. nawiązujący do nowej płyty MK - ja w tym temacie niestety nie pomogę

Prośba do osłuchanych i oczytanych: przejrzyjcie propozycje konkursów podane w tym wątku i zastanówcie się nad ich formą oraz pytaniami, które mogłyby tam paść.
Nie ma pośpiechu, ale być może ten luz będzie sprzyjał kreatywności