31.05.2009, 22:49
Jeśli to w tym wątku można się porządzić
to ja bardzo, bardzo, bardzo chcę, żeby następny VII zlot odbył się w Ptaśku
Kazimierz- miejsce magiczne powiadają!
Każdy znajdzie coś dla siebie- piwnicę pełną blues'a i jam session do rana, chwilę oddechu na górze przy kominku i z tego co ostatnio słyszałam sztuce (otworzyli galerię ptaśków na górze), a na zewnątrz ławeczkę niekończących się rozmów
Już kiedyś rozmawiałam o tym z Bartkiem (właścicielem).
Będąc we wrześniu w Krakowie mogłabym raz jeszcze poruszyć tą kwestię coby dogadać szczegóły i zaklepać datę. Postarałabym się przyjechać do Kraka wcześniej i wszystkim wszystko pokazać! Mogę też dopilnować, żebyśmy w dzień zlotu tam trafili- słowem nie miałabym nic przeciwko kursom dworzec- knajpka tudzież Rynek- knajpka...
Jestem przekonana, że to jest właśnie TO miejsce gdzie fanów Knopflera nie powinno zabraknąć!!! Byłoby fantastycznie!
p.s.
Ekipa z Krakowa może sama zobaczyć - Dajwór 3
to ja bardzo, bardzo, bardzo chcę, żeby następny VII zlot odbył się w Ptaśku
Kazimierz- miejsce magiczne powiadają!Każdy znajdzie coś dla siebie- piwnicę pełną blues'a i jam session do rana, chwilę oddechu na górze przy kominku i z tego co ostatnio słyszałam sztuce (otworzyli galerię ptaśków na górze), a na zewnątrz ławeczkę niekończących się rozmów
Już kiedyś rozmawiałam o tym z Bartkiem (właścicielem).
Będąc we wrześniu w Krakowie mogłabym raz jeszcze poruszyć tą kwestię coby dogadać szczegóły i zaklepać datę. Postarałabym się przyjechać do Kraka wcześniej i wszystkim wszystko pokazać! Mogę też dopilnować, żebyśmy w dzień zlotu tam trafili- słowem nie miałabym nic przeciwko kursom dworzec- knajpka tudzież Rynek- knajpka...
Jestem przekonana, że to jest właśnie TO miejsce gdzie fanów Knopflera nie powinno zabraknąć!!! Byłoby fantastycznie!

p.s.
Ekipa z Krakowa może sama zobaczyć - Dajwór 3
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
Like the Spanish city to me when we were kids