17.05.2008, 13:09
Cytat:Originally posted by Ania_M+May 17 2008, 12:56 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Ania_M @ May 17 2008, 12:56 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Piotrd@May 16 2008, 05:12 PMNa Forum Dyskusyjnym każdy ma prawo do wyrażania własnej opinii, nawet jeli opinie niektórych mogš przywołać na myl Towarzystwo Wzajemnej Adoracji
więcej luzu, to ma być chyba forum dyskusyjne a nie Towarzystwo Wzajemnej Adoracji im. Maestro Marka Knopflera![]()
[/b][/quote]Aniu jeste młodš osobš i może jeszcze nie wiesz, ale żeby była dyskusjš muszš być różnice poglšdów, jak wszyscy sobie tylko słodzš to wychodzi co co jest straszliwie nudne i niestrawne... taka dyskusja do niczego nie prowadzi i tak naprawdę nie jest dyskusjš...
a ja zawsze mam takš naturę, że żeby była ciekawsza dyskusja staram się prezentować inne podejcie...
Wiem, ze to jest forum fanów MK i trudno tu znaleć osoby, które nie patrzš bezkrytycznie na poczynania Mistrza i odpowiadajšc innym: ja nie zabraniam ić MK tš drogš, którš podšża, ale niekoniecznie musi mi się ona podobać i muszę jš akceptować (np. nigdy nie kupiłem i nie kupię płyty MK z EmmieLou H. to nie moja bajka...